معابر و اماکن عمومی قم توسط ۵۰ اکیپ مکانیزه ضدعفونی شد

شهر بیست/ معاون خدمات شهری شهرداری قم گفت: ضدعفونی کردن معابر و امکان عمومی با ۵۰ اکیپ مکانیزه و ۶۰ اکیپ پیاده و برگزاری کلاس‌های آموزشی برای کارگران و پرسنل خدمات شهری، بخشی از اقدامات شهرداری در دوران کرونا بوده است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
معابر و اماکن عمومی قم توسط ۵۰ اکیپ مکانیزه ضدعفونی شد
شناسه : 24136 | انتشار : ۱۷ تیر ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۴   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، سید امیر سامع در تشریح اقدامات شهرداری در مقابله با ویروس کرونا، گفت: شهرداری قم از ۲۸ بهمن‌ماه ۹۸ و با اعلام رسمی آغاز اپیدمی ویروس کرونا در شهر قم، شهرداری قم جلسات ستاد بحران خود را تا امروز به‌صورت مستمر تشکیل داده است.

معاون خدمات شهری شهرداری قم، مواجهه شهر قم را در هر موضوعی برای نخستین بار دانست و خاطرنشان کرد: متأسفانه به علت آن‌که قبل از قم هیچ استانی درگیر این بیماری نشده بود، مدیریت شهری باید تمام پروتکل‌های بهداشتی لازم را تدوین کرده و ابلاغ می‌کرد.

سامع، دستورالعمل‌های تدوین‌ شده را در چند بخش، بهشت معصومه(س)، مدیریت پسماند و عملکرد ادارات را عنوان کرد و گفت: این دستورالعمل‌ها شامل کارگران فضای سبز، افراد شاغل در خدمات شهری و رعایت بهداشت سرویس بهداشتی‌های داخل شهر نیز می‌شد.

وی، آغاز آموزش افراد شاغل در خدمات شهری و فضای سبز را نخستین اقدام دانست و ادامه داد: آموزش پرسنل فعال در ناوگان اتوبوسرانی و ضدعفونی کردن اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها نیز در دستور کار قرار گرفت.

معاون خدمات شهری شهرداری قم، اقدامات انجام‌ شده در شهر توسط شهرداری را نام برد و گفت: ضدعفونی کردن معابر و امکان عمومی با ۵۰ اکیپ مکانیزه و ۶۰ اکیپ پیاده، برگزاری کلاس‌های آموزشی برای کارگران و پرسنل خدمات شهری، تجهیز کارگران و پرسنل خدمات شهری به لوازم بهداشت فردی بخشی از این اقدامات بوده است.

وی ادامه داد: ضدعفونی کردن معابر و محله‌ها بر اساس آنالیز و سنجش نسبت آلودگی مناطق انجام می‌شد و هر روز محلاتی که بیشترین آلودگی را داشته و بیشترین بیماری در آن ثبت‌ شده بود ضدعفونی می‌شد.

معاون خدمات شهری شهرداری قم در حوزه پسماند را نیز تشریح و بیان کرد: خودروهای ویژه جمع‌آوری پسماند بیمارستانی‌های مخصوص کرونا به‌ صورت مجزا آماده ارائه خدمات بود و در سایت‌های جمع‌آوری زباله نیز از ۶ صبح تا شب هر نوع پسماندی که وارد می‌شد بلافاصله دفع بهداشتی آن انجام می‌شد.

وی پروتکل‌های اجرا شده در بهشت معصومه(س) را نیز موردتوجه قرار داد و گفت: در بهشت معصومه(س) دو دستورالعمل بهداشتی و شرعی ابلاغ شد و با تأکید شهردار قم هر دو دستورالعمل هم‌زمان با هم با کمک طلاب جهادی و ۵ اکیپ گندزدایی و برپایی دو خط مجزا اجرایی شد.

معاون خدمات شهری شهرداری قم ادامه داد: ۳۰ نفر در بهشت معصومه(س) و در مراحل تدفین در این مدت انجام‌وظیفه می‌کردند و هزینه کفن‌ و دفن و قبر برای بیماران کرونایی به‌صورت رایگان انجام می‌شد و در بخش‌های دیگر نیز تخفیفات خاصی برای شهروندان لحاظ شد.

سامع، هزینه خدمات رایگان ارائه‌ شده در بهشت معصومه(س) را بیش از ۲ میلیارد تومان اعلام و بیان کرد: بیش از یک میلیارد تومان نیز عوارض نیز بخشیده شد و با احتساب حقوق کارمندان و پرسنل بهشت معصومه(س) نزدیک به چهار میلیارد تومان شهرداری در این بخش هزینه کرده است.

نوشته های مشابه
وضعیت قبرستان نو در شأن مجاورت حرم نیست
واگذاری ۱۴۴۲ قبر جایگزین برای قبور آرامستان‌های داخل شهر قم
مطالبه مردم برای ساماندهی قبرستان نو
دیدار مدیرکل اوقاف استان با شهردار قم
بازدید خبرنگاران از شهربازی سرزمین شادی
مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.