«مردم محوری» و «مسجد محوری» دو رویکرد مدیریت شهری در قم

معاون خدمات شهری شهرداری قم گفت: در برگزاری مراسمات مردم محوری و مسجد محوری دو رویکرد اساسی است و هرکجا از این ظرفیت‌های مردمی استفاده شد توانسته‌ایم تأثیرگذار باشیم و رسالت‌های خود را به بهترین شکل اجرایی کنیم.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
«مردم محوری» و «مسجد محوری» دو رویکرد مدیریت شهری در قم
شناسه : 78762 | انتشار : ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۲   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، مهدی اصفهانیان‌مقدم در نشست دبیران ستادهای راهبری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با شهردار قم که در سالن جلسات رضوان شهرداری قم برگزار شد، اظهار داشت: در شهر قم سالانه بیش از ۱۷ مناسبت ملی و مذهبی برگزار و بیش از ۲۰ میلیون زائر و مسافر سالانه به شهر قم رفت‌وآمد دارند.

وی با بیان اینکه طبق تأکیدات شهردار قم، در کنار ارائه خدمات و تأمین رفاهیات برای زائران، توجه ویژه‌ای به رویکردهای فرهنگی و اجتماعی زائران می‌شود، افزود: به‌عنوان نمونه در جشن‌های نیمه شعبان و در کمتر از ۴۸ ساعت که پذیرای حدود ۳ تا ۴ میلیون بودیم، در کنار تأمین زیرساخت‌ها تلاش شد با استفاده از ظرفیت‌های مردمی، مساجد، حوزه، گروهای جهادی و … ظرفیت‌های فرهنگی این حرکت ملی را نیز مورد توجه قرار گیرد و تا حدود زیادی توانستیم از این ظرفیت استفاده کنیم.

معاون خدمات شهری شهرداری قم با تأکید بر اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و حجاب و عفاف در دستور کار مدیریت شهری قم قرار دارد، ادامه داد: در برگزاری مراسمات نیز مردم محوری و مسجد محوری دو رویکرد اساسی است و هرکجا از این ظرفیت‌های مردمی استفاده شد توانسته‌ایم تأثیرگذار باشیم و رسالت‌های خود را به بهترین شکل اجرایی کنیم.

وی توجه به رویکردهای دینی شهر و ظرفیت‌های مذهبی را مورد توجه قرار داد و اضافه کرد: مدیریت شهری در سال‌های گذشته تلاش‌های فراوانی برای به فعل تبدیل کردن این ظرفیت‌ها انجام داده و طبق برنامه راهبردی موفقیت‌های خوبی نیز در این زمینه کسب کرده است.

اصفهانیان‌مقدم، دفن مستقیم زباله و پسماند شهری در قم را مورد اشاره قرارداد و گفت: روزانه حدود ۷۵۰ تن پسماند در سطح شهر قم جمع‌آوری می‌شود که قم نخستین شهر کشور بوده که کلیه این حجم از پسماند را پردازش کرده و هیچ زباله‌ای قبل از پردازش دفن نمی‌شود.

وی با بیان اینکه شهر قم رتبه سوم سرانه فضای سبز شهری را در بین شهرهای کشور دارد، مطرح کرد: این حجم از توسعه در سال‌های گذشته با توجه به محدودیت‌های خاک و آب و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان‌ها انجام‌شده است.

نوشته های مشابه
اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال به محلات کم برخوردار قم در سال ۱۴۰۳
واکنش رئیس سازمان سیما و منظر شهرداری به پلمب چاه‌های آبیاری فضای سبز/ بخش قابل‌توجهی از فضای سبز قم نابود می‌شود
مناطق برتر در حوزه مدیریت بحران شهرداری قم مشخص شدند
پاک‌سازی حریم شهر توسط دانش‌آموزان قمی
آئین‌نامه نظام آراستگی شهرداری قم ابلاغ شد
تملک ۲۵۰ ملک در منطقه هفت شهرداری قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.