لزوم ساخت بازارچه‌های صنایع‌دستی در قم

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم با انتقاد از اینکه امروز از صنایع دستی قم حمایت لازم نمی‌شود، گفت: با مذاکراتی که با سازمان زیباسازی شهرداری قم داشته‌ایم، به دنبال ساخت نخستین بازارچه صنایع‌دستی هستیم تا در حوزه آموزش و بازار در اطراف حرم اقداماتی انجام شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
لزوم ساخت بازارچه‌های صنایع‌دستی در قم
شناسه : 57896 | انتشار : ۲۰ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۲   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، علیرضا ارجمندی با تأکید بر لزوم توجه به صنایع‌دستی برای رونق اقتصادی شهر اظهار داشت: شهر قم با دارا بودن صنایعی مانند فرش ابریشم و صنعت انگشتر سازی می‌تواند در کشور و دنیا جایگاه خاصی را به خود اختصاص دهد.

وی، مشارکت نهادها مختلف در معرفی و رونق صنایع‌دستی در قم را مطرح کرد و افزود: امروز حمایت لازم از صنایع‌دستی قم نمی‌شود و باید با نگاهی اقتصادی و آینده نگر به این موضوع توجه کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم تصریح کرد: شهرداری در حوزه گردشگری کارهای بسیار خوبی در شهر انجام داده که قابل‌تقدیر بوده و امروز تعامل خوبی بین این دو ارگان شکل‌گرفته است.

وی به مشارکت شهرداری در حوزه صنایع‌دستی اشاره کرد و گفت: ما نیاز به همکاری گسترده‌تر در حوزه صنایع دستی با شهرداری قم داریم. شهرداری می‌تواند با ایجاد بازارچه‌های محلی در ایجاد اشتغال و اقتصاد استان کمک زیادی کند.

ارجمندی تصریح کرد: با مذاکراتی که با سازمان زیباسازی شهرداری قم داشته‌ایم، به دنبال ساخت نخستین بازارچه‌های صنایع دستی هستیم تا در حوزه آموزش و بازار در اطراف حرم اقداماتی انجام شود.

وی ادامه داد: صنعتگران ما آمادگی دارند در بازار شمسه فعال شوند و اگر شهرداری واحدهای تجاری‌ای که در اختیار دارد به صنعتگران بدهد، می‌توانیم بازار خوبی برای صنایع‌دستی در پیرامون حرم ایجاد کنیم.

وی ارائه صنایع‌دستی به مسافران و زائران را پیامی از فرهنگ شهر قم به جهان دانست و تأکید کرد: شهر قم بدون تبلیغ سالانه ۲۰ میلیون زائر دارد و باید زیرساخت‌های لازم برای بهره بردن از این ظرفیت بزرگ در حوزه اقتصاد ایجاد شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم در پایان کمک‌های شهرداری را در حوزه افزایش زیرساخت‌های اقامتی را قابل‌توجه و قابل تقدیر خواند و بیان کرد: شهرداری مهم‌ترین رکن در افزایش زمان ماندگاری مسافران بوده و امیدواریم بتوانیم اتفاقات خوبی را در حوزه صنایع‌دستی نیز رقم بزنیم.

نوشته های مشابه
اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال به محلات کم برخوردار قم در سال ۱۴۰۳
واکنش رئیس سازمان سیما و منظر شهرداری به پلمب چاه‌های آبیاری فضای سبز/ بخش قابل‌توجهی از فضای سبز قم نابود می‌شود
مناطق برتر در حوزه مدیریت بحران شهرداری قم مشخص شدند
پاک‌سازی حریم شهر توسط دانش‌آموزان قمی
آئین‌نامه نظام آراستگی شهرداری قم ابلاغ شد
تملک ۲۵۰ ملک در منطقه هفت شهرداری قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.