جدیدترین آمار بیماران کرونایی قم

جدیدترین آمار بیماران کرونایی قم در حالی اعلام شد که به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، با افزایش آمار مبتلایان به صورت آسانسوری، احتمالاً استان تا آخر این هفته نیز به وضعیت قرمز می‌رسد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
جدیدترین آمار بیماران کرونایی قم
شناسه : 34926 | انتشار : ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۵   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر با اشاره به پذیرش ۷۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در اورژانس مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی و مشکوک به کرونا گفت: ۶۱ نفر از این افراد در بخش‌های درمانی بیمارستان‌های قم بستری شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه ۴۴ نفر از کسانی که در روزهای گذشته بستری بودند مرخص شده‌اند، گفت: در حال حاضر ۳۰۵ نفر مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های قم بستری هستند که حال ۴۱ نفر از آنها وخیم است.

وی افزود: متأسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲ بیمار کرونایی جان خود را از دست داده است.

قدیر تعداد تست‌های گرفته شده کرونا را ۱ هزار و ۱۸۹ مورد عنوان کرد و گفت: نتیجه ۴۲۶ تست در استان، مثبت بوده است.

قدیر همچنین پیش از ظهر سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه متأسفانه ویروس کرونا هوشمند است و نباید در وضعیت موجود تعلل کرد تا واکسیناسیون زمانی که کامل شود، گفت: قم جزء آخرین استان‌ها از نظر تعداد نفرات بستری و میزان فوت در کشور بود ولی با آزاد شدن دید و بازدید از سوی مردم و سفرهای غیر ضروری به همراه عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی ویروس کرونا، موج جدیدی را در کشور آغاز کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه قم نیز شاهد این موج جدید است و روند مبتلایان و تست‌های مثبت در حال افزایش است، افزود: مرکز درمانی امیرالمؤمنین علیه السلام و بیمارستان کامکار افراد مبتلا به کرونا را پذیرفته و بیمارستان فرقانی نیز به عنوان سومین مرکز کرونایی در استان اعلام شده و در صورت نیاز پذیرش بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در آنجا آغاز خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه افزایش آمار به صورت آسانسوری در استان، ما را نگران دو هفته آینده کرده است و احتمال دارد تا آخر این هفته نیز به وضعیت قرمز برسیم، ادامه داد: سه سد در برابر ویروس کرونا داریم که اولین آن شامل مواردی از جمله رعایت فاصله گذاری اجتماعی، زدن‌ماسک، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، عدم حضور در تجمعات و رعایت بهداشت اولیه افراد است.

قدیر با بیان اینکه سد دوم در برابر موج جدید، مراکز بهداشتی و درمانگاه‌ها هستند که بیماران خفیف و متوسط را شناسایی و قرنطینه کنند، گفت: این موضوع نیازمند تقویت برای کنترل میزان افراد مبتلا به کووید ۱۹ جهش یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، سد سوم را بیمارستان‌ها عنوان کرد و افزود: سعی داریم تا جایی که ممکن است بیماران در بیمارستان‌ها بستری نکنیم و با رعایت مسائل بهداشتی و قرنطینه خانگی روند بهبودی آنها سریع‌تر انجام شود.

وی، از بالا رفتن تست‌های گرفته شده از مراجعان خبر داد و گفت: در یک روز فقط ۱ هزار ۵۸۰ نمونه تست کرونا در استان انجام دادیم که این عدد بی سابقه بوده و رکورد زدیم.

قدیر با بیان اینکه قدرت سرایت و انتقال ویروس جهش یافته بسیار بالا است و تعداد افراد بیشتری را نسبت به گذشته در محیط‌های مختلف درگیر می‌کند، ادامه داد: ۲۰ مادر کرونا مثبت در مراکز درمانی استان قم بستری هستند.

وی با اشاره به اینکه افرادی که به تازگی از مسافرت به روستا و شهرها به استان برگشته‌اند، خود را در منزل از ۵ تا ۱۰ روز قرنطینه کنند، گفت: ویروس جهش یافته به علت قدرت سرایت بالا و خانوادگی مبتلا شدن افراد قدرت سرایت بالایی دارد و همگان باید مسائل بهداشتی را رعایت کنند تا زنجیره این بیماری کاهش یابد.

قدیر در پایان با بیان اینکه کرونا در روستاها نیز وجود دارد، افزود: وضعیت روستاها نیز در استان قم از نظر تعداد افراد مبتلا به کووید ۱۹ مناسب نیست.

نوشته های مشابه
واکنش رئیس سازمان سیما و منظر شهرداری به پلمب چاه‌های آبیاری فضای سبز/ بخش قابل‌توجهی از فضای سبز قم نابود می‌شود
تملک ۲۵۰ ملک در منطقه هفت شهرداری قم
تشریح مراحل اجرای تقاطع سپاه
ظرفیت احداث شهربازی در بوستان جوان قم
تقدیر تولیت آستان قدس رضوی و شهرداران کشور از شهردار قم
اجلاسیه سراسری روئسای شوراهای شهر به میزبانی قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.