چاره‌ای جز رهاسازی آب نداشتیم

شهر بیست/ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم در پاسخ به انتقادات مطرح‌شده درباره رهاسازی آب در فصل تابستان در رودخانه قمرود که موجب تبخیر و هدر رفت منابع آبی در مسیر می‌شود،‌ گفت: با توجه به بارش‌هایی که امسال داشتیم و پیش‌بینی شد اگر سیلاب‌هایی در پاییز اتفاق افتاد ظرفیت سد ۱۵ خرداد را برای کنترل سیل داشته باشیم، لذا چاره‌ای جز رهاسازی ۴۵ میلیون مترمکعب بر اساس محاسبات نداشتیم.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
چاره‌ای جز رهاسازی آب نداشتیم
شناسه : 14017 | انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۰   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از تسنیم قم، احمد حاج حسینی مسگر با بیان اینکه برنامه‌ای داریم برای اینکه دو نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت هشت مگاوات را وارد مدار کنیم،‌ اظهار داشت: انشعاب گیری از مخازن ۳ و ۴ در بالادست سد ۱۵ خرداد در استان مرکزی جهت نصب هیدرو توربین انجام خواهد شد و حداکثر دو هفته سد کوچری از مدار خارج و آب شرب این سد قطع می‌شود و سد ۱۵ خرداد روی مدار می‌آید.

وی بابیان اینکه به دلیل مشکلاتی که آبفا برای تأمین آب کل شهر قم دارد، از ما درخواست کرده که این را با تأخیر انجام دهیم، افزود: هماهنگی کردیم برای اواخر آبان ماه این کار انجام شود و تا پایان سال این پروژه را انجام می‌دهیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم تصریح کرد: برنامه ما این است که در شرایطی که کمترین مصرف و نیاز به آب وجود دارد، این کار را در راستای طرح‌های تعریف‌شده در اقتصاد مقاومتی انجام دهیم و با احداث این دو نیروگاه برق‌آبی، کمک به تولید برق و انرژی پاک در کشور با استفاده از ظرفیت طبیعت خواهیم کرد.

وی در پاسخ به انتقادات مطرح‌شده نسبت به رهاسازی آب در فصل تابستان در رودخانه قم رود که موجب تبخیر و هدر رفت منابع آبی در مسیر می‌شود،‌ گفت: کارشناسان نظراتشان محترم است اما ما فقط بحث تغذیه را مورد توجه نداشتیم؛ یکی از مباحث کنترل سیل بود.

حاج حسینی مسگر خاطرنشان کرد: با توجه به بارش‌هایی که امسال داشتیم و پیش‌بینی شد اگر سیلاب‌هایی در پاییز اتفاق افتاد ظرفیت سد ۱۵ خرداد را برای کنترل سیل داشته باشیم لذا چاره‌ای جز رهاسازی ۴۵ میلیون مترمکعب بر اساس محاسبات نداشتیم.

وی با تأکید بر اینکه ما شرایطمان در شهر قم برای بازگشت سیلاب‌های دوره‌های طولانی بحرانی است، یادآور شد: ۳۰۰ مترمکعب در ثانیه سیلاب را بیشتر نمی‌توانیم عبور دهیم به همین دلیل سد را خالی کردیم که اگر سیلابی در پاییز و زمستان اتفاق افتاد، از سد به‌عنوان کنترل‌کننده سیلاب بتوانیم استفاده کنیم.

نوشته های مشابه
اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال به محلات کم برخوردار قم در سال ۱۴۰۳
واکنش رئیس سازمان سیما و منظر شهرداری به پلمب چاه‌های آبیاری فضای سبز/ بخش قابل‌توجهی از فضای سبز قم نابود می‌شود
مناطق برتر در حوزه مدیریت بحران شهرداری قم مشخص شدند
پاک‌سازی حریم شهر توسط دانش‌آموزان قمی
آئین‌نامه نظام آراستگی شهرداری قم ابلاغ شد
تملک ۲۵۰ ملک در منطقه هفت شهرداری قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.