دستگیری اعضای باند فیشینگ چند هزار حساب بانکی

دادستان عمومی و انقلاب قم از انهدام و دستگیری باند فیشینگ و هک حرفه‌ای چند هزار حساب بانکی با اقدامات قضایی و پلیسی استان قم خبر داد و گفت: متأسفانه دو نفر از اعضای این باند ۹ نفره، نوجوان ۱۶ ساله بودند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
دستگیری اعضای باند فیشینگ چند هزار حساب بانکی
شناسه : 33868 | انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی دادستانی قم، حجت الاسلام غریب دادستان عمومی و انقلاب قم از انهدام و دستگیری باند فیشینگ و هک حرفه‌ای چند هزار حساب بانکی با اقدامات قضایی و پلیسی استان قم خبر داد و گفت: متأسفانه دو نفر از اعضای این باند ۹ نفره، نوجوان ۱۶ ساله بودند.

دادستان عمومی و انقلاب قم با بیان اینکه متهمان این پرونده تنها با هویت مجازی خود مانند آلفا جوکر، شیطان، امیرخسته، اپل، حاج محمد و تایفون با هم در ارتباط بودند، تشریح کرد: مجرمان سایبری در این پرونده، از طریق انتشار لینک‌های پربازدید و هدایت افراد به استفاده از درگاه جعلی، اقدام به دسترسی غیرمجاز و خالی کردن حساب‌های بانکی قربانیان کرده و با آن از طریق خرید طلا، سکه، مسافرت‌های طولانی، پرداخت خلافی خودرو و خرید شارژ، پولشویی می‌کردند.

این مقام قضایی با اشاره به دستگیری این افراد طی عملیات فنی و پلیسی و به صورت غافلگیرانه در استان‌های مختلف، بیان داشت: توقیف تجهیزات فنی، بررسی گوشی‌ها، استخراج شماره کارت‌ها، ردیابی شماره حساب‌ها و خطوط تلفن مربوطه و بازجویی از متهمان از اقداماتی است که با صدور دستورات قضایی برای انجام تحقیقات و شناسایی مرتبطین و سایر مجرمان این کلاهبرداری صورت گرفته است.

دادستان قم در خصوص کنترل و مراقبت بیشتر نوجوانان در استفاده از فضای مجازی به خانواده‌ها هشدار داد و گفت: یکی از متهمان این پرونده نوجوانی ۱۶ ساله است که اقدام به ساخت درگاه جعلی بانکی حرفه‌ای کرده بود که به صورت خودکار با ورود افراد به درگاه جعلی از حساب آنها شارژ خریداری می‌شد و از طریق خرید همین شارژهای ۲۰ هزار تومانی، طی یک سال حدود ۶۰ میلیون تومان وجه تحصیل کرده بود و نوجوان دیگر ۱۶ ساله‌ای نیز با ایجاد کانال‌های تلگرامی حاوی فیلم‌های خارجی و مستهجن، اقدام به انتشار لینک جعلی و تارگت زنی کرده بود و اطلاعات کارت قربانیان از طریق ربات‌های تلگرامی به وی ارسال می‌شد.

حجت الاسلام غریب، نقش‌های افراد را در یک باند کلاهبرداری فیشینگ شامل افرادی دانست که درگاه جعلی طراحی می‌کند، کسانی که مبالغ به دست آمده را پولشویی و تبدیل به جنس دیگر می‌کنند، کسانی که صفحات تبلیغی اغلب با عناوین «سایت‌های همسریابی»، «خرید شارژ رایگان»، «افزایش فالور»، «چت‌ها را ببین» و تبلیغات مشابه در فضای مجازی برای به دام انداختن کاربران در درگاه جعلی به اصطلاح تارگت زنی می‌کنند. همچنین گروه دیگری از مجرمان نیز در ادعاهای واهی در فضای مجازی بالاخص تلگرام مانند «کار در منزل»، «درآمد نجومی با گوشی» و عناوین مشابه از شماره حساب‌ها و هویت افراد جویای کار برای واریز وجوه سرقتی و هک شده و خرید ارز دیجیتال سوء استفاده می‌کنند.

دادستان قم در پایان به کاربران هشدار داد: از ارائه مدارک هویتی و شماره حساب خود به افراد در فضای مجازی برای کار در منزل یا هر عنوان دیگری جداً خودداری کنند و برای خریدهای اینترنتی حتماً از درگاه‌های بانکی معتبر استفاده کنند.

نوشته های مشابه
پردیس «بازار شهر» پرمخاطب‌ترین سینمای استان قم
مطالبه مردم قم از دولت برای حفظ خط B مترو/ منابع مالی تکمیل مونوریل مشخص شود
مهار آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی در پردیسان
«ژاو» در راه اسپانیا
تشریح برنامه‌های حرم حضرت معصومه(س) در دهه کرامت/ ضریح رأس‌الحسین(ع) در قم رونمایی می‌شود
تحول در حوزه‌های منظر شهری و گردشگری با اجرای طرح‌ها مطالعاتی در قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.