جمع‌آوری پسماند فضای سبز مناطق هشت‌گانه/ همکاری با سازمان مدیریت پسماند جهت تولید کمپوست

شهر بیست/ مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم گفت: تمام پسماند فضای سبز مناطق هشت‌گانه جمع‌آوری‌شده و شاخه‌های خشک و درختان از چرخه تولید کمپوست خارج‌شده و برای استفاده در صنایع چوب و زغال فرستاده می‌شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
جمع‌آوری پسماند فضای سبز مناطق هشت‌گانه/ همکاری با سازمان مدیریت پسماند جهت تولید کمپوست
شناسه : 24975 | انتشار : ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۳   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، پیام جوادیان با اشاره به همکاری سازمان پارک‌ها با سازمان مدیریت پسماند جهت تولید کود کمپوست، گفت: بازیافت پسماند شهری و فضای سبز به‌عنوان یکی از عوامل افزایش بهره‌وری و حفظ منابع در دستور کار قرارگرفته و امروز شاهد تولید کمپوست باکیفیت در شهر قم هستیم.

وی ادامه داد: پسماند فضای سبز شهری از جمله زائدات چمن‌زنی، هرس درختان، جمع‌آوری باغچه‌های گل‌های فصلی، درختان خشک و یا خطرآفرین ازجمله مواردی است که جهت بازیافت در سطح شهر جمع‌آوری می‌شود.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم ٧٠ درصد پسماند فضای سبز شهری را قابل بازیافت خواند و خاطرنشان کرد: تمام پسماند فضای سبز مناطق هشتگانه جمع‌آوری‌شده و شاخه‌های خشک و درختان از چرخه تولید کمپوست خارج‌شده و برای استفاده در صنایع چوب و زغال فرستاده می‌شود.

جوادیان بازگشت گلدان‌های پلاستیکی جهت استفاده دوباره در گلخانه‌ها را یکی از راه‌های حفظ منابع و کنترل هزینه دانست و بیان کرد: از گلدان‌ها چندین مرتبه در انتقال و تولید گل‌ها استفاده ‌شده و در صورت شکستگی برای بازیافت فرستاده می‌شود.

وی همکاری سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم را در تولید کمپوست قابل ‌تقدیر خواند و ابراز کرد: کمپوست تولیدشده با کود دامی ترکیب‌شده و برای اصلاح خاک و افزایش بهره‌وری در فضای سبز جنگلی و کمربند سبز مورداستفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم ادامه داد: تمام اقدامات لازم کارشناسی ازجمله کنترل زیستی و بیولوژیک و آزمایش‌ها بهداشتی و کنترل بیماری به‌صورت کامل انجام ‌شده و کمپوس تولید شده با بالاترین کیفیت تولید می‌شود.

جوادیان با درخواست از مردم برای تفکیک زباله از مبدأ، خاطرنشان کرد: با همکاری شهروندان و تفکیک زباله از مبدأ می‌توانیم زائدات غیرقابل استفاده را از همان ابتدا جدا کرده و مراحل تولید کمپوست با سرعت و کیفیت بالاتری انجام شود و شاهد کاهش هزینه‌ها در این حوزه باشیم.

نوشته های مشابه
مهار آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی در پردیسان
«ژاو» در راه اسپانیا
تشریح برنامه‌های حرم حضرت معصومه(س) در دهه کرامت/ ضریح رأس‌الحسین(ع) در قم رونمایی می‌شود
تحول در حوزه‌های منظر شهری و گردشگری با اجرای طرح‌ها مطالعاتی در قم
مالیات بر ارزش‌افزوده صرف توسعه شهر قم می‌شود
اجرای ۲۰۰۰ پروژه با پیشرفت ۹۰ درصدی در شهرداری قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.