طرح پیاده‌راه‌های پیوسته ۱۱ محله قم نهایی شد

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم از نهایی شدن طرح پیاده‌راه‌های پیوسته ۱۱ محله در سال جاری خبر داد و گفت: طراحی پیاده‌راه‌ها به گونه است که پیاده‌رو چند خیابان پرتردد به‌صورت پیوسته ایمن‌سازی و بازسازی‌شده و امکان تردد به‌صورت پیاده در این چند خیابان امکان‌پذیر می‌شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
طرح پیاده‌راه‌های پیوسته ۱۱ محله قم نهایی شد
شناسه : 36033 | انتشار : ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۱   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، عباس ذاکریان با تأکید بر اهمیت تغییر نگاه خودرو محوری به انسان‌محوری، اظهار داشت: متأسفانه شاهد حاکمیت خودروهای شخصی و تک‌سرنشین در شهر بوده که ترافیک و آلودگی هوا را رقم‌زده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم تغییر فرهنگ را تنها راه برون‌رفت از ترافیک و آلودگی هوا دانست و افزود: تعریض خیابان‌ها و ساخت تقاطع و بزرگراه نمی‌تواند ترافیک را ساماندهی کرده و تنها عامل تشویق‌کننده‌ای برای سفرهای درون‌شهری با خودرو شخصی هستند.

ذاکریان کاهش استقبال شهروندان در استفاده از حمل‌ونقل عمومی را نگران‌کننده خواند و تصریح کرد: طبق آمارها سهم اتوبوس و ناوگان اتوبوسرانی از سفرهای درون‌شهری تنها ۸ درصد بوده درحالی‌که در کشورهای توسعه‌یافته حمل و نقل عمومی و دوچرخه جایی برای استفاده از خودروی شخصی باقی نگذاشته است.

وی، تأمین زیرساخت‌های لازم برای تغییر فرهنگ جامعه را لازم و ضروری دانست و عنوان کرد: نوسازی ناوگان اتوبوسرانی، تغییر خطوط اتوبوسرانی، ایجاد نظم در سرفاصله‌ها و همچنین طراحی مسیرهای دوچرخه و آرام‌سازی هسته مرکزی شهر و پیاده‌راه‌سازی برنامه‌هایی شهرداری برای تغییر نگرش جامعه از خودرو محوری به انسان‌محوری است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم در ادامه به طرح مطالعاتی پیاده راه‌های پیوسته اشاره کرد و گفت: این طرح در سال ۹۹ با مطالعه ۱۱ محله و باهدف تسهیل عبور و مرور عابران پیاده آغاز و در سال گذشته یک محله نهایی شده و ۱۰ محله دیگر امسال نهایی و برای اجرایی شدن در اختیار مناطق قرار می‌گیرد.

ذاکریان، طراحی پیاده‌راه‌های پیوسته را تشریح و بیان کرد: طراحی پیاده‌راه‌ها به گونه است که پیاده‌رو چند خیابان پرتردد به‌صورت پیوسته ایمن‌سازی و بازسازی‌شده و امکان تردد به‌صورت پیاده در این چند خیابان امکان‌پذیر می‌شود و نخستین طرح نیز از خیابان صفائیه، خیابان فاطمی(دورشهر) خیابان معلم و رسالت در سال گذشته کلید خورد.

وی در پایان، فرهنگ‌سازی و اجرای پیوست‌های فرهنگی را لازم و ضروری خواند و تأکید کرد: آمار تصادفات، استفاده از خودروی شخصی در سفرهای درون‌شهری و کمتر از چهار کیلومتر نشان می‌دهد نیاز به فرهنگ‌سازی و اجرای پیوست‌های فرهنگی یکی از بایدهای مهم در قم بوده و باید در جهت ارتقاء فرهنگ شهروندی تلاش کنیم.

نوشته های مشابه
دولت و شهرداری در مورد مونوریل اختلاف ندارند/ خط B مترو نیاز شهر قم است
تأکید رئیس جمهور بر تکمیل فاز نخست مونوریل
بازدید استاندار و شهردار قم از پروژه مونوریل +تصاویر
نجات ۲ شهروند قمی در آتش‌سوزی خیابان گلزاری
خانه تاریخی توکلی موزه «عاشورا» می‌شود
استقرار سیستم شست‌وشوی خطوط پردازش پسماند در سایت البرز
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.