۹۰ درصد مساحت منطقه هفت بافت فرسوده است/ رضایت حداکثری شهروندان از احداث پیاده‌راه ارم

شهر بیست/ شهردار منطقه هفت قم گفت: ۹۰ درصد مساحت منطقه هفت، بافت فرسوده و تاریخی است که این موضوع، اجرای پروژه‌ها را در این منطقه با پیچیدگی مواجه کرده است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
۹۰ درصد مساحت منطقه هفت بافت فرسوده است/ رضایت حداکثری شهروندان از احداث پیاده‌راه ارم
شناسه : 27816 | انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، مجید متین فر با اشاره به اهمیت منطقه هفت به عنوان تابلوی شهر قم، اظهار داشت: قم دارای هشت منطقه شهری است که منطقه هفت با وجود بارگاه حضرت معصومه(س)، حوزه های علمیه و دفاتر مراجع از مناطق دیگر شهر متمایز شده و یکی ازممتازترین فضاها درعرصه کار در شهر را رقم زده است.

شهردار منطقه هفت قم با اشاره به تردد بالای زائران در این منطقه افزود: اگر ادعا داریم که قم سالیانه پذیرای ۲۰ میلیون زائر است میتوانیم ادعا کنیم که عین این ۲۰ میلیون برای حضور حرم حضرت معصومه(س) در این منطقه هفت حضور پیدا می‌کنند و این موضوع اهمیت فعالیت برای این منطقه را بیشتر می‌کند.

وی تصریح کرد: اگر زائران منطقه هفت را از نظر خدماتی و فضای سبز و فعالیت عمرانی یک منطقه خوب ببینند، آن را به کل قم بسط می دهند و اگر قصوری در این منطقه مشاهده کنند آن را به پای کل شهرقم می‌گذارند.

متین فر همین موضوع را عاملی برای سخت‌تر شدن اجرای پروژه های عمرانی در این منطقه خواند و تصریح کرد: بسیاری از فعالیت‌های عمرانی و خدماتی که در مناطق دیگر آسیبی به همراه ندارد اما در منطقه هفت به عنوان یک عمل ناپسند محسوب می‌شود و اعتراض و نارضایتی مردمی را به همراه دارد.

متین فر با اشاره به مساحت۴۶۰ هکتاری منطقه افزود: یکی دیگر از سختی های کار در منطقه هفت، وجود بافت فرسوده گسترده است به گونه‌ای که بالغ بر ۹۰ درصدکل مساحت بافت منطقه، بافت فرسوده است و این نوع کار را پیچیده‌تر و سخت‌تر می‌کند.

شهردار منطقه هفت قم ادامه داد: بسیاری از پروژه‌های عمرانی و خدماتی که می‌توانست در منطقه اجرایی شود به دلیل همین محدودیت‌ها با تاخیر مواجه و با سختی‌های بسیاری حین اجرا همراه می‌شوند.

وی بر ضرورت همراه کردن مردم در اجرای پروژه‌های عمرانی تاکید کرد و افزود: همراهی مردم به ویژه در پروژه‌های منطقه هفت به دلیل تراکم و تردد بالای جمعیت در آن ضرورت دارد که در پروژه پیاده راه ارم نمونه‌ای از این لزوم همراهی مشاهده شد.

متین فر با اشاره به اینکه در اجرای این پروژه در ابتدا اعتراضات زیادی وجود داشت تصریح کرد: در ابتدا اعتراضات گسترده از سوی علما و کسبه و مردم کار را سخت کرده بود اما با همه این اعتراضات با صبوری کار پیش رفت و امروز بر اساس گزارش‌های میدانی که در منطقه صورت گرفته است رضایت حداکثری از اجرای این پروژه وجود دارد.

نوشته های مشابه
چاه‌های مسدود شده شهرداری قم فک پلمب شد
اجرای ۲۱۹ میلیارد تومان پروژه عمرانی در منطقه ۶ قم
بررسی راهکارهای فرهنگ‌سازی مصرف بهینه برق در قم
ضرورت تقویت آموزش پسماند در مدارس و مساجد
تولید روزانه ۱۰۰ تن کود کمپوست از پسماندهای قم
بی‌خطرسازی ۱۰۰ درصدی پسماندهای پزشکی در قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.