ترمینال فرودگاه قم با رویکرد معماری ایرانی اسلامی احداث می‌شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم با بیان اینکه ترمینال فرودگاه قم در مجموع حدود ۳۰ هزار مترمربع وسعت خواهد داشت و با رویکرد معماری ایرانی اسلامی احداث می‌شود، گفت: باند فرودگاه قم حدود ۴.۶ کیلومتر طول و ۶۶ متر عرض خواهد داشت و برای پذیرش هواپیماهای متوسط و پهن‌پیکر طراحی شده است. فرودگاه بین‌المللی قم در عرصه‌ای حدود ۲۷۰۰ هکتار شامل فرودگاه و شهرک فرودگاهی می‌شود و با توجه به موقعیت راهبردی استان، قابلیت تبدیل‌شدن به فرودگاه پشتیبان فرودگاه‌های امام خمینی(ره) و مهرآباد و ارائه خدمات به استان‌های مجاور را دارد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
ترمینال فرودگاه قم با رویکرد معماری ایرانی اسلامی احداث می‌شود
شناسه : 99707 | انتشار : ۰۸ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۰   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، خسرو سامری در حاشیه آیین آغاز عملیات اجرایی روسازی باند و احداث برج مراقبت فرودگاه قم در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: باند فرودگاه قم حدود ۴.۶ کیلومتر طول و ۶۶ متر عرض خواهد داشت و برای پذیرش هواپیماهای متوسط و پهن‌پیکر طراحی شده است.

وی افزود: برج مراقبت فرودگاه نیز با ارتفاعی حدود ۵۰ متر احداث خواهد شد و همزمان، موضوع احداث ساختمان‌های فنی و مرکز فرماندهی فرودگاه در حال پیگیری است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم با اشاره به طراحی ترمینال فرودگاه قم گفت: تلاش شده است ترمینالی متناسب با جایگاه شهر قم و با بهره‌گیری از معماری ایرانی ـ اسلامی و هماهنگ با بافت فرهنگی و هویتی شهر طراحی شود.

سامری ادامه داد: ترمینال فرودگاه قم در مجموع حدود ۳۰ هزار مترمربع وسعت خواهد داشت که در فاز نخست، ۸ هزار مترمربع آن احداث می‌شود و فرایند تأیید طرح در سطح ملی در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به پیشرفت عملیات اجرایی پروژه، تلاش می‌شود مراحل مختلف احداث فرودگاه با سرعت دنبال شود و در کنار اجرای روسازی باند، عملیات احداث برج مراقبت نیز پیش برود تا زیرساخت‌های اصلی فرودگاه در سریع‌ترین زمان ممکن تکمیل شود.

نوشته های مشابه
الگوسازی از سیره پیامبر(ص) کلید انتقال ارزش‌ها به نسل جوان است
امکان وقف پول در جامعه تبیین شود/ عملکرد سازمان اوقاف باید شفاف باشد
ضرورت تحول در شیوه مدیریت موقوفات
وعده استاندار قم برای افتتاح پروژه فرودگاه/ ۱۷ماه تا پرواز اولین هواپیما از فرودگاه قم
تولیدکنندگان شناسنامه‌دار قربانی سیاست‌های ارزی اشتباه هستند
بازدید رئیس کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام از نمایشگاه دائمی توانمندی‌های تولیدی قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.