«ابرازه» در پاسخ به «شهر۲۰» عنوان کرد

طلب هزار میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی قم از سازمان‌های بیمه‌گر/ ۲۹۰ نیروی جدید جذب دانشگاه می‌شوند/ احداث دانشکده داروسازی در اولویت نیست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بر لزوم تسریع در پرداخت طلب هزار میلیاردی دانشگاه توسط سازمان تامین اجتماعی و سازمان بیمه سلامت تأکید کرد و گفت: امسال ۲۹۰ نیروی جدید از طریق برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت که در شهریورماه برگزار می‌شود، جذب خواهند شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
طلب هزار میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی قم از سازمان‌های بیمه‌گر/ ۲۹۰ نیروی جدید جذب دانشگاه می‌شوند/ احداث دانشکده داروسازی در اولویت نیست
شناسه : 93934 | انتشار : ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۰   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، علی ابرازه در حاشیه نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به پرسش خبرنگار «شهر۲۰» در خصوص میزان طلب دانشگاه علوم پزشکی قم از سازمان‌های بیمه‌گر عنوان کرد: هزار میلیارد تومان از سازمان تأمین اجتماعی و سازمان بیمه سلامت طلب داریم اما بدهی ما به پرسنل در این میزان نیست؛ یعنی اگر پرداخت بیمه‌ها به روز بود، ما معوق پزشکان را هم نداشتیم.

وی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار «شهر۲۰» در خصوص کمبود نیروی انسانی در دانشگاه علوم پزشکی قم، گفت: بله این کمبود وجود دارد اما امسال ۲۹۰ نیروی جدید از طریق برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت که در شهریورماه برگزار می‌شود، جذب خواهند شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در پاسخ به پرسش خبرنگار «شهر۲۰» در خصوص راه‌اندازی دانشکده داروسازی، گفت: این موضوع فعلاً در اولویت دانشگاه نیست و بحث احداث و تجهیز دانشکده نیازمند میلیاردها تومان است که من اگر قولی دهم، قطعاً نمی‌توانم در بازه زمانی که خودم هستم، انجام دهم.

نوشته های مشابه
۱۰۰ مدرسه قم به نیروگاه‌ خورشیدی مجهز می‌شود
کتاب «مقتل‌الزهرا» به چاپ ششم رسید
بانک مهر ایران در جمع سه بانک برتر شبکه پرداخت کشور/ ثبت بیش از ۸۱۱ میلیون تراکنش در شهریور
الیاف «تندگویان» در مسیر بازارهای جهانی/ کسب عنوان صادرکننده نمونه ملی
حضرت زهرا(س) الگوی برجسته شجاعت و پایداری است
بازدید مدیرعامل خانه موسیقی ایران از نمایشگاه «بهمن»
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.