اهدای اعضای بدن شهروند ۴۵ ساله قمی به بیماران نیازمند

اعضای بدن شادروان علی علیزاده شهروند قمی ۴۵ ساله که به علت سکته مغزی دچار مرگ مغزی شده بود، به چند بیمار بدحال اهدا شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
اهدای اعضای بدن شهروند ۴۵ ساله قمی به بیماران نیازمند
شناسه : 73540 | انتشار : ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۴   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، ولی‌الله صمدی با اشاره به هفتمین اهدای عضو سال جاری در قم، اظهار کرد: شهروند قمی به نام علی علیزاده ۴۵ ساله به علت سکته مغزی دچار مرگ مغزی شده بود.

وی گفت: پس از رضایت خانواده آن مرحوم اعضای بدن وی به چند بیمار که دارای وضعیت وخیمی بودند اهدا شد و حیات مجددی به آنان بخشید.

کارشناس مسئول واحد پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی قم بیان داشت: از ابتدای سال جاری این هفتمین مورد از اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در استان قم است.

بازگشت به زندگی در بیماران با شرایط مرگ مغزی امکان پذیر نیست و در استان قم نیز سالانه تعداد زیادی دچار مرگ مغزی می‌شوند که متأسفانه این بیماران به مرحله پیوند اعضا نمی‌رسند و فوت می‌کنند که ضرورت دارد خانواده‌ها نسبت به این اقدام خداپسندانه اطلاع بیشتری کسب کنند.

شایان ذکر است علاقه‌مندان برای دریافت کارت اهدا عضو می‌توانند با مراجعه به سایت www.muq.ac.ir نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

نوشته های مشابه
۱۰۰ مدرسه قم به نیروگاه‌ خورشیدی مجهز می‌شود
کتاب «مقتل‌الزهرا» به چاپ ششم رسید
بانک مهر ایران در جمع سه بانک برتر شبکه پرداخت کشور/ ثبت بیش از ۸۱۱ میلیون تراکنش در شهریور
الیاف «تندگویان» در مسیر بازارهای جهانی/ کسب عنوان صادرکننده نمونه ملی
حضرت زهرا(س) الگوی برجسته شجاعت و پایداری است
بازدید مدیرعامل خانه موسیقی ایران از نمایشگاه «بهمن»
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.