املاک شهر قم کدگذاری شد

مدیرکل املاک و دارایی‌های شهرداری قم از کدگذاری همه املاک شهر قم خبر داد و با اشاره به وجود سیستم کامل املاک در شهرداری، گفت: این سیستم تا حدود زیادی جامع بوده و آماده ارائه هرگونه گزارش‌گیری در بخش‌های مختلف املاک است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
املاک شهر قم کدگذاری شد
شناسه : 69295 | انتشار : ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۳   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، سید عبدالله سلیمانی در جلسه کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای شهر قم، اظهار داشت: با توجه به اینکه در سال‌های گذشته برنامه مدونی برای ساماندهی املاک وجود نداشته، در دو سال اخیر این موضوع در دستور کار قرار گرفت و توافقنامه‌های املاک به‌صورت دستی احصا و بارگذاری شده و هم‌اکنون سیستمی شده است.

وی با بیان اینکه داشتن اطلاعات دقیق املاک نیازمند اتصال سامانه با معاونت شهرسازی شهرداری و اداره کل ثبت‌اسناد استان است، ابراز کرد: در حال حاضر کل املاک شهر کدگذاری و دارای کد نوسازی است که مکان محوری املاک را آسان کرده است.

مدیرکل املاک و دارایی‌های شهرداری قم ادامه داد: متأسفانه برخی اطلاعات در حوزه املاک توسط سازمان ثبت‌اسناد مشخص نیست که در این زمینه اداره کل اسناد و املاک استان در حال کاداستر این املاک است.

وی با اشاره به وجود سیستم کامل املاک در شهرداری قم تصریح کرد: این سیستم تا حدود زیادی جامع بوده و آماده ارائه هرگونه گزارش‌گیری در بخش‌های مختلف املاک است.

نوشته های مشابه
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.