آمادگی مدیریت شهری برای مقابله با بحران‌های زمستانی

رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای شهر قم از آمادگی مدیریت شهری برای مقابله با بحران‌های زمستانی خبر داد و گفت: نمایش آمادگی مدیریت شهری در ایجاد اعتماد در مردم بسیار مهم است تا بدانند شهرداری در صورت هر گونه مشکل و بحران در زمستان است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
آمادگی مدیریت شهری برای مقابله با بحران‌های زمستانی
شناسه : 61479 | انتشار : ۰۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۳   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، سید مجتبی سبحانی‌ثابت در مانور عملیات زمستانی شهرداری که در مرکز پایش هوشمند و پشتیبانی ماشین‌آلات خدمات شهری برگزار شد، با تأکید بر آمادگی شهر برای مقابله با بحران‌ها اظهار داشت: گام نخست در مقابله با بحران‌ها شناسایی درست امکانات و توانمندی شهر در مقابله با حوادث طبیعی و غیرطبیعی شهر است.

وی شاخص حرکت به سمت شهر ایمن را شناسایی ظرفیت‌های شهر دانست و افزود: برای مقابله با حوادثی مانند آب‌‌گرفتگی لازم است تمام تجهیزات و امکانات شهر به‌صورت شفاف و کامل مشخص باشد و اجرای مانور زمستان شهرداری یکی از اقدامات خوب برای آمادگی و شناخت ظرفیت‌های شهر است.

رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای شهر قم ادامه داد: نمایش آمادگی شهر در ایجاد اعتماد در مردم بسیار مهم است تا بدانند در صورت هر گونه مشکل و بحران شهر برای مقابله با آن آماده بوده و می‌توانند با آرامش خاطر زندگی کنند و خسارت مالی یا جانی آن‌ها را تهدید نمی‌کند.

نوشته های مشابه
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.