محمد صالح سیف نوجوان چهارده ساله یازدهمین بیمار مرگ مغزی امسال در قم است که اعضای بدنش با رضایت خانواده به بیماران نیازمند اهدا شد.
به گزارش «شهر بیست» به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، محمد صالح سیف نوجوان چهارده ساله یازدهمین بیمار مرگ مغزی امسال در قم است که اعضای بدنش با رضایت خانواده به بیماران نیازمند اهدا شد.
این نوجوان براثر تصادف در اتوبان اراک سلفچگان قم دچارمرگ مغزی شد و تلاشهای تیم پزشکی بیمارستان امام رضا علیه السلام برای نجات وی نتیجهای نداشت و تیم دانشگاه علوم پزشکی قم نیز مرگ مغزی این نوجوان را تأیید کردند.
پیکر این نوجوان به بیمارستان تهران اعزام تا بعد از تأیید علوم پزشکی تهران ارگانهای حیاتی وی به بیماران نیازمند پیوند شود.
خاطرنشان میشود سال گذشته هم ۱۴ بیمار مرگ مغزی از قم به تهران اعزام شدند تا نجات بخش حداقل ۳۰ نفر از هموطنانمان باشند.
Sunday, 25 October , 2026