انتخاب بلوار غدیر قم به عنوان محل اجرای آزمایشی طرح‌های ایمن ترافیکی

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم از انجام مطالعات و اجرای طرح‌های آزمایشی مختلف ترافیکی در بلوار غدیر به‌عنوان بلوار ایمن شهری خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
انتخاب بلوار غدیر قم به عنوان محل اجرای آزمایشی طرح‌های ایمن ترافیکی
شناسه : 50778 | انتشار : ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۲   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، مسعود طبیبی از آرام‌سازی جریان ترافیک در شهر به عنوان یکی از اولویت‌های شهرداری یاد کرد و اظهار داشت: در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک شهری کارهای زیادی انجام‌شده، اما تا رسیدن به شرایط مطلوب راه درازی در پیش داریم.

وی، آرام‌سازی جریان ترافیک را یکی از دغدغه‌های شهرداری دانست و افزود: امروز با راه‌اندازی دوربین‌های ترافیکی و ثبت تخلف، شاهد کاهش بسیاری از تصادفات منجر به فوت در شهر هستیم، اما هنوز آمارهای تصادفات نگران‌کننده بوده و زیبنده شهر قم نیست.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم تصریح کرد: کاهش سرعت و حفظ فاصله طولی خودروها هنگام رانندگی طرح‌هایی بوده که در حال اجرای آن هستیم و زیرساخت‌های موردنظر برای ثبت این دو تخلف نیز در حال نصب و اجراست.

وی، همکاری شهرداری و شورای شهر قم را در ساماندهی ترافیک بسیار مطلوب دانست و ابراز کرد: به پیشنهاد رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر قم، به‌زودی در بلوار غدیر تمام طرح‌های ایمنی به‌صورت کامل اجرا می‌شود.

طبیبی، علت انتخاب بلوار غدیر را به‌عنوان بلوار پایلوت، آمار تخلفات و تصادفات بالای این بلوار عنوان کرد و گفت: هدف از اجرای این طرح نشان دادن لزوم اجرای هم‌زمان تمام طرح‌های ایمنی در معابر به‌صورت علمی بوده که بدون شک منجر به کاهش تصادفات و تخلفات خواهد شد.

وی، اعمال قانون در کنار آموزش را تنها راه تغییر رفتار ترافیکی شهروندان دانست و تأکید کرد: برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید جنبه‌های مهندسی و علمی در حوزه ترافیک، اعمال قانون و جنبه‌های آموزشی و رفتارسازی هم‌زمان انجام شود و نمی‌توانیم در این حوزه گام‌به‌گام حرکت کنیم.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم، مجموعه اقدامات ترافیکی برای آرام‌سازی بلوار غدیر را تشریح کرد و گفت: مجموعه اقداماتی که برای آرام‌سازی بلوار غدیر پیش‌بینی کرده‌ایم، کم کردن عرض معبر، ایجاد سرعت‌کاه و چراغ‌دار کردن تقاطع‌ها بوده که امیدواریم به‌زودی این طرح به مرحله اجرا برسد.

نوشته های مشابه
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.