نمی‌توان سلیقه مردم را بر احکام الهی مقدم کرد/ حفظ حرمت ماه رمضان فقط مخصوص روزه‌داران نیست

حجت‌الاسلام رفیعی با بیان اینکه تمامی احکام در دین اسلام دارای فلسفه خاصی است و نمی‌توان سلیقه مردم جامعه را بر احکام الهی مقدم کرد، گفت: دین‌داری نباید با پاره‌ای از مشکلات و سختی‌ها و عملکردهای غلط گره بخورد و مشکلات باعث شود انسان نماز و روزه نگیرد یا دین‌داری انسان فصلی شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
نمی‌توان سلیقه مردم را بر احکام الهی مقدم کرد/ حفظ حرمت ماه رمضان فقط مخصوص روزه‌داران نیست
شناسه : 49961 | انتشار : ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۰   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان مقدس حضرت معصومه(س)، حجت‌الاسلام ناصر رفیعی طی سخنانی در اولین روز از ماه مبارک رمضان بعد از نماز ظهر و عصر در شبستان امام خمینی(ره) حرم بانوی کرامت، اظهار کرد: تمامی احکام الهی از روی مصلحت است و خداوند به دنبال اذیت کردن مخلوقات نیست و اگر تکالیفی بر عهده انسان گذاشته می‌شود بر اساس حکمت است و روزه‌داری یکی از نشانه‌های مسلمانی است.

وی افزود: بر اساس روایات روزه‌دار واقعی در روز قیامت همنشین حضرت ابراهیم علیه السلام خواهد شد و این مسئله نشان دهنده عظمت و جایگاه روزه داران واقعی در دین اسلام است.

استاد حوزه علمیه خاطر نشان کرد: وقار و حرمت نگه داشتن ماه مبارک رمضان فقط مخصوص روزه‌داران نیست و افرادی که به دلایل بیماری و … توان گرفتن روزه را ندارند هم باید حرمت این ماه مبارک را نگه دارند.

رفیعی تاکید کرد: دین‌داری نباید با پاره‌ای از مشکلات و سختی‌ها و عملکردهای غلط گره بخورد و مشکلات باعث شود انسان نماز و روزه نگیرد و نباید دین‌داری انسان فصلی شود و ناملایمات باعث کاهش دین‌داری شود.

وی خاطر نشان کرد: تمامی احکام در دین اسلام دارای فلسفه خاصی است و تمامی احکام صادره حدود و مرزهای الهی است و نمی‌توان سلیقه مردم جامعه را بر احکام الهی مقدم کرد.

سخنران حرم بانوی کرامت اظهار داشت: یکی از فلسفه‌های روزه‌داری اخلاص شخص روزه‌دار است و مراقبت در اعمال و رفتار باعث می‌شود عزم انسان محکم شود.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی در ادامه گفت: دومین فلسفه روزه‌داری شکست شهوت انسان است و قدرت کنترل غرائز به انسان می‌دهد.

رفیعی تاکید کرد: روزه‌داری انسان را به یاد قیامت و معاد می‌اندازد و باعث آرامش درونی انسان می‌شود و انسان روزه‌دار سعی می‌کند اعمال و رفتار خود را کنترل کند و دست به اقدامات خلاف نزند به همین خاطر در ماه رمضان جرم کاهش پیدا می‌کند.

کارشناس مذهبی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها یادآور شد: روزه‌داری به نوعی تساوی بین فقیر و غنی و حس همدردی بین فقرا و اغنیاء ایجاد می‌کند.

وی تاکید کرد: بر اساس روایت لازم است در این ماه، مردان به همسران خود بیشتر نیکی و احسان و وسعت ایجاد کنند و اطعمه و اشربه بیشتری در این ماه برای اهل و عیال خود تهیه کنند.

رفیعی گفت: لازم است در ماه مبارک رمضان به فقرا بیشتر کمک شود و مردان از نظر خرید ما یحتاج روزانه خوراک‌های بیشتری را تهیه کنند و به خانواده سخت نگیرند.

نوشته های مشابه
پنجمین نمایشگاه «میثاق با ولایت» هیئت خادم الرضا(ع) برپا می‌شود
یزدی‌‌ها «قمپز» را شیرین کردند
برگزیدگان جشنواره «نامه نامور» در قم تجلیل شدند
آبیاری سنتی فضای سبز در قم نداریم
بررسی روند پروژه‌های منطقه یک قم
اجرای ۹۷ پروژه پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در شهرداری قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.