انتقاد رئیس جامعه مدرسین از صف مرغ و روغن/ این صفها باید برای روز انتخابات و رأیگیری باشد
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری در دیدار با شهردار و مدیران شهری قم، با اشاره به گزارش عملکرد شهرداری قم اظهار داشت: عملکرد شهرداری قم نشاط و امید را در جامعه ایجاد میکند.
وی، تلاش برای رشد شهر قم را بهعنوان شهر اهلبیت(ع) را عامل خشنودی دانست و افزود: نقشآفرینی و تأثیرگذاری شما در اقدامات و آبادانی شهر قابلتقدیر بوده و به شخصاً از شما تشکر میکنم.
رئیس جامعه مدرسین، مدیران شهرداری را به بررسی نوع تولید، پشتیبانی و مانع زدایی در شهرداری دعوت و تصریح کرد: امیدواریم هدف شهرداری در سال جدید تحقق این شعار باشد و در بخشهایی مانند صدور پروانه و بررسی دوباره قوانین و تسریع در کار مردم موردتوجه قرار گیرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری، تلاش دشمن در ایجاد نارضایتی در مردم را خطرناک خواند و خاطرنشان کرد: دشمن همین سوژههای موجود را بزرگ کرده و بازتاب میدهد و ضربهای به ما وارد میکند.
وی، تجربه عملی انقلاب در ۴۰ سال گذشته را یادآور شد و تصریح کرد: کسب رضایت مردم بزرگترین سرمایه اجتماعی نظام است و باید در صدر برنامهها قرار گیرد تا مردم بهعنوان ستون انقلاب همچنان پشتوانه نظام باقی بمانند.
آیتالله حسینی بوشهری، حضور مردم در همه بحرانها را یادآور شد و گفت: در زلزله، سیل، کرونا و بحرانهای بزرگ این مردم بودهاند که در کنار نظام بوده و دشمن درصدد فاصله ایجاد کردن بین مردم و انقلاب است.
امامجمعه قم ادامه داد: باید عملکرد شهرداری بهگونهای باشد که مردم شهرداری را از خود دانسته و خوشبختانه شهرداری قم خدمترسانی خوبی به مردم دارد.
وی به ارائه پیشنهاد به شهرداری پرداخت و افزود: زندگی خانوادههای متدین در قم دچار مشکل شده و اگر شهرداری قم میتواند شرایط مطلوبتری برای مردم ایجاد کند.
آیتالله حسینی بوشهری با گلایه از ایجاد صف برای مواد غذایی گفت: این صفها باید برای روز انتخابات و رأیگیری باشد اما متأسفانه امروز برای تأمین مایحتاج مردم صف ایجادشده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری تأسیس کتابخانههای دینی در بوستانها را نیز مطرح کرد و یادآور شد: باید خانوادهها همزمان با استراحت و استفاده از فضای بوستانها بتوانند با فرهنگ دینی آشنا شده زیرا شهر قم شهر ویژهای بوده و باید به مسائل فرهنگی و معنوی بیشتر پرداخته شود.
وی، دغدغههای مقام معظم رهبری را در دو حوزه دانست و گفت: هم سیما و منظر شهر قم و هم ارتقای فرهنگ شهر قم دو دغدغه مقام معظم رهبری بوده که باید به آن بیشتر پرداختهشده و در کنار توسعه زیرساختهای شهر به ارتقای بُعد فرهنگی نیز توجه شود.
آیتالله حسینی بوشهری ادامه داد: نباید در طراحیها و برنامهریزیها بعد فرهنگی نادیده گرفته شود و فضای شهر باید بیانگر بعد فرهنگی و معنوی شهر بوده و با این هدف طراحی و برنامهریزی شود.
وی از افزایش نماهای رومی در معماری شهری انتقاد کرد و گفت: این سبک معماری مرتبط با فرهنگ ایران و اسلام نیست و باید با استفاده خلاقانه از معماری ایرانی اسلامی، فرهنگ خود را حفظ کنیم.
وی، شهرداری را مهمترین رکن شهر معرفی و تأکید کرد: باید نقش شهرداری در حوزه فرهنگی نیز مانند سایر حوزهها پررنگتر شده و شاهد پیشرفت فرهنگی شهر نیز باشیم.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Sunday, 2 February , 2025