روزانه ۶۰ تن مرغ در قم کشتار و بسته بندی می شود
به گزارش پایگاه خبری شهر۲۰ به نقل از برنا، مهندس احمد آخوندی در حاشیه بازدید خبرنگاران از مراحل کشتار و بسته بندی مرغ، گفت: شرکت کشتارگاه صنعتی طیور بهاران در سال ۷۷ به بهره برداری رسید و هم اکنون با پیشرفته ترین دستگاه های کشتار و بسته بندی با ظرفیت تولید روزانه ۶۰ تن فعال است.
وی افزود: این کشتارگاه در راستای ارتقاء سطح کیفیت محصولات توانسته گواهینامه هایی از جمله ایزو ۹۰۰۱، ایزو ۲۲۰۰۰ و ۱۴۰۰۰ اخذ نماید و همچنین برای نخستین بار در کشور بسته بندی آلایش مرغ نیز در این کشتارگاه صورت گرفت.
مدیرعامل کشتارگاه صنعتی طیور بهاران اضافه کرد: قابلیت نگهداری ۱۰ هزار تن محصولات در دمای زیر صفر و بالای صفر، قابلیت انجماد ۸۰ تا ۹۰ تن مرغ و به کارگیری پروانه برند هلال برای نخستین بار در کشور از دیگر توانمندی های این کشتارگاه است.
وی ادامه داد: کد آی آر مجوزی برای صادرات محصولات کشتارگاه به خارج از کشور است که در هفته های آینده اخذ خواهد شد و برای نخستین بار در قم، این کشتارگاه توانایی صادرات محصولات به حوزه خلیج فارس و کشورهای منطقه را خواهد داشت.
به گفته آخوندی، ۶۰۰ تن به صورت مستقیم و سه هزار تن به صورت غیرمستقیم در این کشتارگاه مشغول به کار هستند و محصولات آن به استان هایی از جمله تهران، مرکزی و لرستان صادر می شود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Friday, 22 November , 2024