برنامههای قرآنی نیازمند «عصر جدید» است
به گزارش «شهر بیست»، حجت الاسلام سید محمد علی جلالی امروز در نشست خبری برنامه تلویزیونی «ایستگاه چهل و دوم» و «مرحله مقدماتی چهل و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران»، اظهار کرد: هسته اولیه خانواده عقیق را طلاب حافظ قرآن تشکیل می دهند که علاوه بر دغدغه دینی و قرآنی به دنبال ارائه محصولات شایسته برای قرآن هستند.
وی افزود: در همین راستا، تلاش های متعددی از تولیدات محصولاتی مثل کتاب و موشن گرافیک و فیلم های کوتاه و پادکست شد تا اینکه لازم بود یک کار رسانه ای کلان و جدی انجام شود که بازخورد اساسی تری داشته باشد.
مدیر هنری و نویسنده برنامه تلویزیونی ایستگاه چهل و دوم تصریح کرد: یکی از فضاهایی که احساس کردیم برای هدف ما موثر است تولید برنامه مسابقات تلویزیونی بود. ما اگر می خواستیم یک برنامه مستقل و جذاب قرآنی بسازیم به دلیل نبود سابقه در برنامه سازی به ما اعتماد نمی شد و به اقتضای این قضیه، لازم بود در برنامه هایی ورود کنیم که پای ما را به این عرصه باز کند.
جلالی با بیان اینکه تاکنون چهل و دو دوره از مسابقات قرآن کریم برگزار شده و نفر اول این مسابقات نماینده ایران در مسابقات بین المللی می شود، گفت: دست ما برای ارائه برنامه خلاقانه تر بسته بود چرا که نمی توانستیم نظر شرکت کنندگان و رای مخاطبان را داشته باشیم.
وی تصریح کرد: برنامه تلویزیونی ایستگاه چهل و دوم، شروعی برای رویداد خیلی متفاوت و مهم تر است و شاید عصر جدید قرآنی در راه باشد.
وی افزود: هدف اصلی ما ترویج قرآن است و هرجایی دست مان باز باشد با خلاقیت ورود می کنیم و اتفاقات جدیدی رقم خواهیم زد.
مدیر هنری و نویسنده برنامه تلویزیونی ایستگاه چهل و دوم همچنین به بعضی از ویژگی های این برنامه تلویزیونی اشاره کرد و افزود: برنامه، مجری محور نیست و براساس روایت محوری به روی آنتن می رود. همچنین برای تولید دکور آن، نگاهی به دکورهای مسابقات قرآنی کشورهای دیگر نیز شده است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Tuesday, 26 November , 2024