گزارش تصویری/ پخت زولبیا و بامیه ماه رمضان در قم - پایگاه خبری شهر بیست | پایگاه خبری شهر بیست
گزارش تصویری/ پخت زولبیا و بامیه ماه رمضان در قم
عکاس : سجاد حیات پور | شناسه خبر : 21426 | تاریخ انتشار : 11 اردیبهشت 1399 - 20:53 |

شهر بیست/ پخت زولبیا و بامیه از شیرینی‌های محبوب ایرانی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می‌کند.

برای پخت زولبیا و بامیه از ماست، نشاسته، تخم مرغ و آرد استفاده می‌شود. هنگامی که زولبیا بامیه آماده شد، آن را در شکر قوام‌یافته می‌اندازند تا شیره را به خود جذب کند.

زولبیا و بامیه در شهرهای مختلف کشورمان از جمله قم طرفداران بسیاری دارد و کارگاه‌های شیرینی پزی در ماه رمضان، بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می‌دهند.

ثبت دیدگاه

گالری تصاویر مشابه