مدیرکل ثبت احوال قم خبر داد:

کاهش ثبت ازدواج و ولادت در قم/ «علی» و «فاطمه» در صدر اسامی انتخابی نوزادان

شهر بیست/ مدیرکل ثبت احوال قم از کاهش هفت درصدی ثبت ولادت و نُه درصدی ثبت ازدواج از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
کاهش ثبت ازدواج و ولادت در قم/ «علی» و «فاطمه» در صدر اسامی انتخابی نوزادان
شناسه : 929 | انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۷   پرینت

به گزارش پایگاه خبری شهر بیست به نقل از ایرنای قم، خلیل مرادی در جلسه شورای هماهنگی ثبت احوال و رصد جمعیت قم در تالار امام جواد (ع) استانداری با اشاره به کاهش هفت درصدی ثبت ولادت از ابتدای سال جاری تا پایان آبان نسبت به مشابه سال گذشته، افزود: میزان مرگ و میز نیز در همین مدت یک درصد بیشتر از سال گذشته است.
وی اضافه کرد: در میان نوزادان پسر متولد شده اسامی علی و امیر علی و همچنین دختران متولد شده نیز فاطمه، زهرا و زینب بیشترین فراوانی را دارند.
مدیرکل ثبت احوال قم با بیان اینکه آمار ثبت وقایع حیاتی با آمار وقوع وقایع حیاتی متفاوت است، گفت: گاهی ثبت یک واقعه حیاتی مدت ها بعد از وقوع انجام می شود و بر همین اساس ثبت ازدواج از ابتدای امسال تا پایان آبان ۹ درصد کاهش و همچنین ۸۳ مورد طلاق نیز ثبت شده که در مقایسه با مدت مشابه افزایش را نشان می دهد.
وی گفت: میزان وقوع طلاق در نیمه نخست سال جاری نسبت به سال قبل نیز پنج درصد کاهش داشته است.

نوشته های مشابه
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.