«صفا» و «مستور» به قم می‌آیند

«حسین صفا» شاعر و ترانه‌سرا و «مصطفی مستور» نویسنده و داستان‌نویس مطرح ایرانی مهمان کتابفروشی «شهر کتاب» قم می‌شوند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
«صفا» و «مستور» به قم می‌آیند
شناسه : 91180 | انتشار : ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۴   پرینت

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر «شهر بیست»، کتابفروشی «شهر کتاب» قم در روزهای ۲۸ ، ۲۹ و ۳۰ فروردین‌ماه ویژه‌برنامه‌های متفاوتی را تدارک دیده و مهمانان ویژه‌ای دارد.

اولین برنامه این کتابفروشی، خوانش نمایشنامه طنز «شهر غصه» نوشته امیر علی نبویان و به کارگردانی مهدی حبیبی‌تبار است که از ساعت ۱۹ تا ۲۱ روز پنج‌شنبه ۲۸ فروردین‌ماه در این مجموعه فرهنگی اجرا می‌شود.

«شهر کتاب» همچنین در روز جمعه ۲۹ فروردین‌ماه از ساعت ۱۷ تا ۱۹ پذیرای علاقه‌مندان «حسین صفا»، شاعر، ترانه‌سرا و غزل‌سرای مطرح کشور است. شاعری که بیشتر اشعار و ترانه‌های او با صدای محسن چاوشی شنیده شده و از این حیث، حضور او برای طرفداران این خواننده ایرانی نیز جالب توجه خواهد بود.

بیشتر تمرکز این شاعر ۴۵ ساله بر سرودن غزل، شعر سپید و شعر محاوره‌ای بوده و از زمره نوآورانِ غزل فارسی‌ به شمار می‌آید اما او با سرودن غزل‌هایی که به غزل شش‌لتی یا شش‌لختی شهرت یافته‌اند تأثیر به‌سزایی بر آثار غزل‌سرایان نسل بعد از خود گذاشته‌ است.

«نرگس»، «وصیت و صبحانه»، «صدای راه‌پله می‌آید»، «کنار پلۀ تاریکی و چند غزل برای زنم»، «من کم تحملم»، «منجنیق»، «این دست بی‌صدا» و «آه به خط بریل» از جمله مجموعه آثار منتشر شده حسین صفا است.

مجموعه کتابفروشی «شهر کتاب» در آخرین روز سلسله نشست‌های ادبی خود در روز شنبه ۳۰ فروردین‌ماه از ساعت ۱۷ تا ۱۹ میزبان مصطفی مستور، داستان‌نویس، پژوهشگر و مترجم سرشناس کشورمان می‌شود.

سه مجموعه ‌شعر «خون مباح کلمات»، «و دست‌هایت بوی نور می‌دهند» و «گربه همسایه» و رمان‌های «روی ماه خداوند را ببوس»، «عشق و چیزهای دیگر»، «استخوان خوک و دست‌های جذامی»، مجموعه داستان‌های «چند روایت معتبر»، «بهترین شکل ممکن»، «حکایت عشقی بی‌قاف، بی‌شین، بی‌نقطه»، «عشق روی پیاده‌رو»، «من دانای کل هستم»، رمان «من گنجشک نیستم»، «تهران در بعد از ظهر»، نمایشنامه «پیاه‌روی روی ماه» و مجموعه‌ اشعار «گربه همسایه» و «و دست‌هایت بوی نور می‌دهند» از مستور به چاپ رسیده‌اند.

این نویسنده ۶۱ ساله اهوازی عنوان برگزیده بهترین رمان سال‌های ۷۹ و ۸۰ جشنواره قلم زرین را برای کتاب «روی ماه خداوند را ببوس» به دست آورده است. این کتاب در کشورهای مختلفی از جمله اندونزی، ترکیه، روسیه، مصر و بوسنی هرزگوین ترجمه و منتشر شده است.

«صفا» و «مستور» به قم می‌آیند

نکته قابل توجه اینکه در روزهای ۲۸ تا ۳۰ فروردین‌ماه علاقه‌مندان می‌توانند تمامی محصولات کتابفروشی «شهر کتاب» را با تخفیف ۲۵ درصدی تهیه کنند.

خاطرنشان می‌شود کتابفروشی «شهر کتاب» قم در خیابان دورشهر، بین کوچه ۱۳ و ۱۵ پذیرای حضور علاقه‌مندان است.

نوشته های مشابه
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار می‌شود
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
بی‌حجابی با بگیر و ببند حل نمی‌شود/ برخورد امنیتی با مسئله فرهنگی ثمری ندارد
برگزیدگان ششمین جشنواره فیلم بسیج هنرمندان قم معرفی شدند
هفت مطالبه کارشناسان علوم آزمایشگاهی
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.