برنامه هشتمین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «صیاد» به قم می‌آید

هشتمین روز جشنواره فیلم فجر در قم در حالی با اکران پنج فیلم و یک انیمیشن دنبال می‌شود که فیلم سینمایی «صیاد» به کارگردانی جواد افشار از فیلمسازان استان قم روی پرده می‌رود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
برنامه هشتمین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «صیاد» به قم می‌آید
شناسه : 90591 | انتشار : ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۶:۰۶   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، هشتمین روز جشنواره فیلم فجر در قم با اکران شش فیلم «فریاد»، «صیاد»، «تاکسیدرمی»، «بازی خونی»، «داد» و انیمیشن «افسانه سپهر» در سینماهای ونوس، تربیت و بازار شهر دنبال می‌شود.

*فریاد

در اولین سانس پردیس سینمایی بازار شهر از ساعت ۱۶:۳۰، فیلم سینمایی «فریاد» به نمایش درمی‌آید.

محمدرضا اردلان پس از ساخت چند فیلم کوتاه، نخستین فیلم بلند سینمایی خود را به تهیه‌کنندگی بهمن اردلان؛ صدابردار و صداگذار شهیر سینمای ایران جلوی دوربین برده و روانه چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر کرده است.

در خلاصه داستان فیلم آمده است: «هاوار برای کار وارد مرغ‌داری می‌شود. در مرغ‌داری قتلی صورت می‌گیرد و هاوار ناخواسته درگیر ماجراهایی می‌شود. بهزاد دورانی، مهرداد ضیایی، علیرضا مهران، یاسین طلوعی، امیر کبوتریان و حمید ابراهیمی بازیگران این فیلم هستند.

برنامه هشتمین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «صیاد» به قم می‌آید

*صیاد

پردیس سینمایی بازار شهر در ادامه و از ساعت ۱۹ پذیرای علاقه‌مندان فیلم «صیاد» ساخته جواد افشار می‌شود.

جواد افشار از فیلمسازان قمی مطرح سینما و تلویزیون که ساخت سریال‌های گاندو، آنام، کیمیا، پول کثیف، برادر و مادرانه را در کارنامه دارد، امسال بعد از ۱۶ سال دوری از سینما با فیلم سینمایی «صیاد» در جشنواره حضور دارد.

افشار در جدیدترین اثر سینمایی خود از زندگی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی قاب گرفته است. علی سرابی، هومن برق‌نورد، مارال بنی‌آدم، نادر سلیمانی، محمدرضا هدایتی، ایوب آقاخانی، خیام وقار کاشانی، حامد شیخی و رز رضوی از بازیگران فیلم سینمایی «صیاد» هستند.

این فیلم محصول مشترک بنیاد سینمایی فارابی و بنیاد شهید انقلاب اسلامی است که با حمایت سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و توسط مؤسسه فرهنگی هنری صاد تولید شده و محمد معتمدی قطعه تیتراژ پایانی فیلم «صیاد» را با شعر محمدمهدی سیار و آهنگسازی مسعود سخاوت‌دوست خوانده است.

برنامه هشتمین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «صیاد» به قم می‌آید

*تاکسیدرمی

سینما ونوس قم در اولین سانس خود از ساعت ۱۷ فیلم سینمایی «تاکسیدرمی» به کارگردانی محمد پایدار را برای اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه قم نمایش می‌دهد.

داستان اولین فیلم بلند سینمایی این فیلمساز جوان که از دانش‌آموختگان باشگاه فیلم سوره است، درباره برادر ناتنی محمدرضا پهلوی و علاقه‌مندی‌اش به شکار گوزن است. او در بحبوبه پیروزی انقلاب مجبور می‌شود برای پیدا کردن گوزن زرد به جنگل‌های شمال برود…»

مجید صالحی، هادی کاظمی، آناهیتا درگاهی، حسن معجونی، بیژن بنفشه‌خواه، فرزین محدث، هدیه حسینی‌نژاد، علیرضا مسعودی، جواد خواجوی و آتوسا کلانتری در فیلم «تاکسیدرمی» بازی می‌کنند.

برنامه هشتمین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «صیاد» به قم می‌آید

*افسانه سپهر

آخرین فیلمی که در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در سینما ونوس قم برای اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه به نمایش درمی‌آید، انیمیشن «افسانه سپهر» به کارگردانی عماد رحمانی و مهرداد محرابی است.

انیمیشن کمدی‌موزیکال «افسانه سپهر» با موضوع یوز ایرانی تولید شده و به مفاهیم دوستی، محبت و ایثار می‌پردازد. در خلاصه داستان این انیمیشن آمده است: «هر افسانه‌ای یک قهرمان نیاز دارد…»

سرپرست جان‌بخشی صداهای این افسانه را سپهر ترابی برعهده داشته و کاظم سیاحی، اکبر منانی، شایان شامبیاتی، سعید مقدم منش، اعظم دلبری، محمد لقمانیان، پارسا کجوری و هستی صلاح، او را همراهی کرده‌‌اند.

برنامه هشتمین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «صیاد» به قم می‌آید معرفی فیلم‌های سومین روز جشنواره فجر در قم/ از «تاکسیدرمی» تا «ناتور دشت»

*بازی خونی

«بازی خونی» به کارگردانی حسین میرزامحمدی، اولین فیلمی است که در آخرین روز جشنواره در سانس ۱۶ به روی پرده سینما تربیت می‌رود.

میرزامحمدی که ساخت فیلم «کت چرمی» را در کارنامه دارد، امسال با فیلم «بازی‌ خونی» در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر حضور دارد. فیلمی که ماجرای گروهک‌های منافقین و کمونیست اوایل انقلاب را دستمایه ماجرای اصلی خود قرار داده و درباره هجوم افراد اتحادیه کمونیست ایران در پاییز سال شصت به شهر آمل برای به راه‌انداختن قیامی موسوم به سربداران است که با رشادت مردم شهر ناکام می‌ماند.

ارسطو خوش‌رزم، سارا حاتمی، پیام احمدی‌نیا، مهیار شاپوری، مهدی پتکی، مجید آقاکریمی، لیندا کیانی، شادی مختاری، کیسان دیباج، محمدصادق برقعی، علیرضا گیلوری و محمد موحدنیا در این فیلم مقابل دوربین حسین میرزا محمدی رفته‌اند.

برنامه هشتمین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «صیاد» به قم می‌آید

*داد

برنامه اکران سینما تربیت در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در قم از ساعت ۱۸:۳۰ با نمایش فیلم «داد» به کارگردانی ابوالفضل جلیلی به پایان می‌رسد.

جلیلی که ساخت فیلم‌های «حافظ» و «یونس» را در کارنامه دارد، در جدیدترین فیلم خود نیز به عمق جامعه و مشکلات آن می‌پردازد. در خلاصه داستان فیلم آمده است: در کانون اصلاح و تربیت نوجوانان، بچه‌هایی که پدر و مادر، یا وثیقه مالی و ملکی ندارند، برای رفتن به مرخصی باید قسم یاد کنند که بعد از مرخصی به زندان برمی‌گردند. یکی از بچه‌ها حاضر به قسم خوردن نیست. روز بعد قاضی با مسئولیت خودش به او مرخصی می‌دهد، با این شرط که بعد از اتمام مرخصی شرافتمندانه به زندان بازگردد.

ابوالفضل سلیمی، کاوه دارابی، مسعود امین ناجی، شهاب‌الدین طباطبایی، مهدی ملکی و حسین میرزائیان بازیگران اصلی این اثر سینمایی هستند.

برنامه هشتمین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «صیاد» به قم می‌آید

خاطرنشان می‌شود آثار چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر به همت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم از ۱۵ تا ۲۲ بهمن‌ماه در سینماهای ونوس، تربیت و بازار شهر به نمایش در می‌آید.

نوشته های مشابه
استقبال ۹۶۰۰ قمی از چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر
قدردانی «منان رئیسی» از ساخت فیلم «صیاد»/ مردمی‌سازی سینما تقویت شود
قم پایگاه حامی تعمیق اخلاق در سینمای ایران باشد
جشنواره فجر در قم به ایستگاه پایانی رسید
استقبال از «اشک هور» در هفتمین شب جشنواره فیلم فجر در قم
«موسی کلیم‌الله» مخاطب جهانی خواهد داشت
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.