بازدید خبرنگاران از کشتارگاه طیور بهاران +تصاویر
به گزارش «شهر بیست»، تور رسانهای بازدید اصحاب رسانه از کشتارگاه صنعتی طیور بهاران به همت ادارهکل دامپزشکی استان قم برگزار شد.
در این بازدید که با حضور سید مهدی سرکشیک مدیرکل دامپزشکی استان همراه بود، خبرنگاران از بخشهای سردخانه، تونل انجماد و واحد قطعهبندی و بستهبندی کشتارگاه بازدید کردند و از نزدیک در جریان فعالیت این مجموعه قرار گرفتند.
محمدرضا رجبی مدیرعامل شرکت تعاونی متحد زرین قم (کشتارگاه طیور بهاران) در حاشیه بازدید خبرنگاران، اظهار کرد: کشتارگاه صنعتی طیور بهاران قم دارای ۲۲ باب سردخانه به مساحت ۹ هزار متر مربع و با ظرفیت نگهداری ۱۰ هزار تن مرغ منجمد و تازه است.
وی تصریح کرد: سردخانههای کشتارگاه در مهرماه ۱۳۹۱ افتتاح شد و در حال حاضر ۲۰ نفر به طور مستقیم در بخش سردخانه فعالیت دارند.
وی افزود: کل مجموعه کشتارگاه صنعتی طیور بهاران در مساحتی به وسعت ۵ هکتار احداث شده و ۱۶ هزار متر مربع بنا دارد و برای ۱۲۰ نفر به طور مستقیم اشتغالزایی شده است.
مدیرعامل کشتارگاه صنعتی طیور بهاران قم با بیان اینکه این کشتارگاه بهعنوان سردخانه مرکزی کشور محسوب میشود، تصریح کرد: در این کشتارگاه علاوه بر نگهداری محصولات داخل استان، مرغهای منجمد وارداتی نیز جهت تنظیم بازار ذخیرهسازی میشود و در صورت نیاز به استانهای ایلام، کرمانشاه، خراسان رضوی و خوزستان ارسال میشود.
همچنین سید مهدی سرکشیک مدیرکل دامپزشکی استان قم در این بازدید، اظهار کرد: دمای سردخانه باید ۱۸ تا ۲۰ درجه سانتیگراد زیر صفر باشد و مرغ موجود در سردخانه تا زمان مصرف یک سال قابلیت نگهداری دارد.
وی تصریح کرد: تمامی فرایند کشتار، قطعهبندی، بستهبندی، انجماد و توزیع زیر نظر تیم بهداشتی فنی ادارهکل دامپزشکی استان قم صورت میگیرد و محصولات باید دارای گواهی حمل بهداشتی باشند.
مدیرکل دامپزشکی استان قم افزود: در حال حاضر محمولههایی از مرغ منجمد برزیلی از گمرک وارد کشتارگاه صنعتی بهاران شده و در راستای تنظیم بازار، ذخیره و نگهداری میشود.
سرشکیک با بیان اینکه عملیات کشتار در شبها انجام میشود، تصریح کرد: بر اساس نیاز بازار مرغها به قطعات مختلف ران، سینه، بال و کتف و … بسته بندی شده و بلافاصله وارد تونلهای انجماد با دمای منفی ۳۵ درجه میشوند و نهایتاً بعد از ۶ ساعت به داخل سردخانهها جهت عرضه در بازار انتقال پیدا میکنند.
وی در خصوص وضعیت ضایعات محصولات کشتارگاه نیز عنوان کرد: کشتارگاهها هیچگونه دورریز ندارند و ضایعات مرغ نظیر پوست و چربی و … به واحد تبدیل ضایعات کشتارگاه منتقل و به پودر گوشت تبدیل میشود و مورد مصرف واحدهای تولیدی و دامداری قرار میگیرد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Thursday, 21 November , 2024