نقد دلسوزانه وظیفه رسانه‌هاست

مدیرعامل خانه مطبوعات استان قم با قدردانی از نگاه باز مدیریت شهری در همراهی با رسانه‌ها و خانه مطبوعات، گفت: نقد دلسوزانه وظیفه رسانه‌هاست، اما نقد با تخریب متفاوت است و تخریب موجب تفرقه میان ارکان مدیریت جامعه می‌شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
نقد دلسوزانه وظیفه رسانه‌هاست
شناسه : 87255 | انتشار : ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۷   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، فخرالدین یوسف‌پور در دیدار اعضای هیئت‌مدیره خانه مطبوعات قم با سید مرتضی سقائیان‌نژاد، شهردار قم و برخی از مدیران شهری که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، اظهار کرد: شهردار قم همیشه پیگیر امور شهر قم بدون توجه به حاشیه‌ها هستند و این‌یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های ایشان است.

وی با تأکید بر اینکه نقد دلسوزانه وظیفه رسانه‌ها و پاسخگویی به این نقد نیز وظیفه مدیران است، افزود: اما گاهی اوقات برخی از اصحاب رسانه نقدهای تند و گاهی تخریب‌هایی انجام دادند که شکیبایی خوبی در مدیریت شهری نسبت به این مسائل وجود دارد.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان قم با بیان اینکه این مجموعه قدردان تلاش‌های شهردار قم برای گره‌گشایی از مسائل خانه مطبوعات با روحیه باز و پیگیرانه است، خاطرنشان کرد: تنها مجموعه‌ای که هر زمان خانه مطبوعات با مشکل مواجه شد با روحیه‌ای مناسب و در حد توان به خانه کمک کرد شهرداری بود.

یوسف‌پور مطرح کرد: یکی از مشکلات اصلی که در خانه مطبوعات وجود دارد بحث درآمد پایدار خانه مطبوعات است، یک داستان پرغصه برای خانه مطبوعات که قطعاً با بررسی پیشنهادات می‌توان به یک مدل و نتیجه مناسبی در این زمینه رسید.

نوشته های مشابه
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار می‌شود
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
بی‌حجابی با بگیر و ببند حل نمی‌شود/ برخورد امنیتی با مسئله فرهنگی ثمری ندارد
برگزیدگان ششمین جشنواره فیلم بسیج هنرمندان قم معرفی شدند
هفت مطالبه کارشناسان علوم آزمایشگاهی
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.