خدمات‌رسانی ۱۵۰۰ دستگاه تاکسی و ۱۰۰ ون در نیمه شعبان

سرپرست سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری قم گفت: ۱۵۰۰ دستگاه تاکسی و ۱۰۰ دستگاه ون برای ایام نیمه شعبان در آماده‌باش کامل هستند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
خدمات‌رسانی ۱۵۰۰ دستگاه تاکسی و ۱۰۰ ون در نیمه شعبان
شناسه : 81788 | انتشار : ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۶   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، قاسم طالبی در جلسه کمیته خدمات شهری و رفاه عمومی ستاد تسهیلات زائرین و خدمات سفر نیمه شعبان شهرداری قم، با اشاره به ابلاغ آماده‌باش برای روزهای ۵ و ۶ اسفندماه همزمان با نیمه شعبان اظهار داشت: ۱۵۰۰ دستگاه تاکسی و ۱۰۰ دستگاه ون برای این ایام در آماده‌باش کامل هستند.

وی با بیان اینکه تاکسی‌های سامانه بی‌سیم نیز در آماده‌باش هستند، مطرح کرد: ستاد سازمان تاکسیرانی در میدان آل یاسین مستقر خواهد بود تا نظارت بهتری بر روند خدمات‌رسانی صورت گیرد.

سرپرست سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری قم از تهیه لیست کشیک و آماده‌باش پرسنل اداری سازمان در نیمه شعبان خبر داد و افزود: ۱۰۰ دستگاه تاکسی دپو برای این ایام پیش‌بینی‌شده است.

نوشته های مشابه
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.