حل مشکل خیابان مرصاد پیگیری می‌شود

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر قم با اشاره به مشکل اهالی خیابان مرصاد گفت: چندین خیابان به میدان آزادگان متصل شده و همین موضوع سبب مشکلاتی در خیابان مرصاد شده است، با پیگیری مهندسین فنی شهرداری این مشکل را حل می‌کنیم.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
حل مشکل خیابان مرصاد پیگیری می‌شود
شناسه : 80318 | انتشار : ۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۷   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، روح‌الله امراللهی در نشست پاسخگویی مدیران شهرداری و اعضای شورای شهر به مطالبات مردم منطقه ۳ قم که در مسجد قبا برگزار شد، به مشکلات شهروندان در خصوص پیاده‌روها و کوچه ۵ بلوار شهید بهشتی، روکش آسفالت و نهر آب آن اشاره کرد و قول پیگیری و رفع مشکل از طریق شورای شهر را داد.

وی، درباره مشکل شهروندان اهالی خیابان مرصاد اظهار داشت: چندین خیابان به میدان آزادگان متصل شده و همین موضوع سبب مشکلاتی در خیابان مرصاد شده است.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر قم خاطرنشان کرد: با پیگیری از مهندسین فنی شهرداری قم تلاش داریم این مشکل را برای شهروندان حل کنیم.

نوشته های مشابه
جشن بزرگ «محفل» در قم برگزار می‌شود
جزئیات جشن‌های دهه کرامت در حرم حضرت معصومه(س) اعلام شد
اجرای پروژه «صدر» نباید معطل بماند/ تکمیل پروژه‌های اطراف حرم نیازمند ۵۰ هزار میلیارد اعتبار است
نمایشگاه آثار تایپوگرافی هنرمندان قم افتتاح شد
توصیف نویسنده مشهور از سفر به قم/ دیدار با قمی‌ها شوق‌برانگیز است
فاز نخست بیمارستان خاتم قم امسال افتتاح می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.