کمبود نیروی انسانی در سازمان فرهنگی شهرداری قم

رئیس سازمان فرهنگی شهرداری قم با گلایه از کمبود نیروی انسانی در این سازمان، گفت: متأسفانه در پنج سال گذشته نه‌تنها سازمان، نیروی جدیدی جذب نکرده بلکه با کاهش نیروی انسانی نیز روبه‌رو بوده‌ و به همین دلیل بخشی از برنامه‌های فرهنگی و شهروندی اجرایی نشده است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
کمبود نیروی انسانی در سازمان فرهنگی شهرداری قم
شناسه : 79976 | انتشار : ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۳   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، حجت‌الاسلام‌ سید احمد طباطبایی‌نژاد در یکصد و چهاردهمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم و در زمان بررسی تفریغ بودجه سازمان فرهنگی شهرداری قم از کمبود نیروی انسانی گلایه کرد و اظهار داشت: متأسفانه در پنج سال گذشته نه‌تنها سازمان نیروی جدیدی جذب نکرده بلکه با کاهش نیروی انسانی نیز روبه‌رو بوده‌ است.

وی عدم تحقق برنامه‌های فرهنگی و شهروندی سازمان را موردتوجه قرار داد و افزود: با وجود بودجه اما به خاطر کمبود نیروی انسانی نمی‌توانیم بخشی از برنامه‌های خود را اجرایی کرده و با عدم وصول بودجه مواجه هستیم.

سرپرست سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری قم، خواستار توجه شورای شهر قم به تأمین نیروی موردنیاز سازمان شد و ابراز کرد: اجرای برنامه‌های فرهنگی یکی از اولویت‌های مدیریت شهری است، اما زیرساخت لازم برای اجرایی شدن این مهم هنوز فراهم نشده و با شرایط ایده آل فاصله داریم.

نوشته های مشابه
«آذرباد» در قم رونمایی می‌شود
بررسی زمین‌چهر‌های استان قم در بنیاد قم‌پژوهی
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.