اختصاص ۵ بوستان شهری برای تدفین شهدای گمنام در قم

شهردار قم از اختصاص و فضاسازی مکان تدفین پنج شهید گمنام در پنج بوستان شهر قم خبر داد و گفت: تلاش شده است تا مکان‌هایی در شأن و منزلت جایگاه شهدا انتخاب‌ شود و این اماکن در سطح شهر به‌ عنوان یک پایگاه نشر فرهنگ غنی ایثار و شهادت کارکرد داشته باشد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
اختصاص ۵ بوستان شهری برای تدفین شهدای گمنام در قم
شناسه : 78999 | انتشار : ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۰   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، سید مرتضی سقائیان‌نژاد با اشاره به برخی اقدامات مجموعه شهرداری قم در میزبانی و تدفین پیکر مطهر ۵ شهید گمنام در فضاهای عمومی شهر قم، اظهار کرد: از مجموع هفت شهید گمنام که در ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در استان قم تشییع و تدفین خواهند شد، پنج شهید در پنج بوستان شهری آرام خواهند گرفت.

وی با بیان اینکه شهر قم عطرآگین حضور شهدا خواهد شد، افزود: مجموعه مدیریت شهری در این راستا برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای انجام داده است که بتوانیم میزبانان خوبی از این شهدای والامقام باشیم.

شهردار قم، انتخاب و پراکنش محل دفن شهدا را با پیشنهاد شهرداری قم و هماهنگی مجموعه استان، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و تصویب شورای اسلامی شهر قم دانست و تصریح کرد: تلاش شده است تا مکان‌هایی در شأن و منزلت جایگاه شهدا انتخاب شود و این اماکن در سطح شهر به عنوان یک پایگاه نشر فرهنگ غنی ایثار و شهادت کارکرد داشته باشد.

سقائیان‌نژاد، آمادگی همه‌جانبه بخش‌های مختلف شهرداری با هدف خدمات‌رسانی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) و برنامه‌های تشییع شهدا را از دیگر اقدامات پیش رو دانست و ادامه داد: علاوه بر چهار منطقه شهر قم که میزبان این شهدا در بوستان‌های خود هستند، سایر مناطق نیز در آماده‌باش کامل به‌منظور ارائه خدمات به شهروندان و عزاداران را خواهند داشت.

وی با بیان اینکه بوستان‌های مناطق یک، دو، سه و شش میزبان پیکر مطهر شهدا است، تاکید کرد: بوستان شهدای آذر در خیابان شهید دل آذر منطقه یک، بوستان گل‌ها در منطقه ۲، بوستان لاله در منطقه سه و بوستان‌های حافظ و شهریار منطقه شش برای دفن پنج شهید در نظر گرفته شده است.

شهردار قم با تأکید بر لزوم اهتمام به اشاعه فرهنگ غنی ایثار و شهادت و همچنین توجه به سیره‌های اخلاقی و معرفتی شهدا در زندگی اجتماعی، گفت: اثرگذاری حضور شهدا در بین جامعه باید همواره مورد اهتمام قرار گیرد، لازم است از این ظرفیت به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین بسترهای شناخت عمیق نسل جوان و نوجوان کشور از فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کرد.

سقائیان‌نژاد، سیره شهدا را چراغ راه تعالی و معنویت در زندگی افراد جامعه دانست و افزود: علاوه بر فضاسازی ویژه محل تدفین شهدای گمنام در بوستان‌های شهری، ایجاد پایگاه‌های فرهنگی و اعتقادی در کنار این اماکن پیگیری خواهد شد.

وی توجه به ایجاد زمینه ارتقای معنویت شهروندان را از رویکردهای اصلی شهرداری در توسعه شهری دانست و تاکید کرد: شهر قم در سال‌های گذشته با اجرای برنامه‌های مختلف، به یکی از شهرهای سرآمد حوزه فرهنگ‌سازی و ترویج ایثار و شهادت در کشور تبدیل‌شده و در شهرداری قم نیز تلاش وافری صورت گرفته تا با ارتقا برنامه‌های حوزه ایثار و شهادت و مشارکت در رویدادهای مختلف به این مهم پرداخته شود.

نوشته های مشابه
تفاوت‌های فرهنگی ایران و ژاپن/ ایرانی‌ها شادند ژاپنی‌ها پر کار!
پنجمین نمایشگاه «میثاق با ولایت» هیئت خادم الرضا(ع) برپا می‌شود
یزدی‌‌ها «قمپز» را شیرین کردند
برگزیدگان جشنواره «نامه نامور» در قم تجلیل شدند
آبیاری سنتی فضای سبز در قم نداریم
بررسی روند پروژه‌های منطقه یک قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.