اجرای طرح اصلاح و تأمین روشنایی بوستان علوی

مدیر منطقه چهار شهرداری قم گفت: اجرای طرح اصلاح و تکمیل روشنایی بوستان علوی با هدف ارتقای سیما و منظر شهر، تأمین رفاه و کسب رضایت شهروندان با اعتباری بالغ‌بر ۲۸۰ میلیارد ریال انجام شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
اجرای طرح اصلاح و تأمین روشنایی بوستان علوی
شناسه : 77013 | انتشار : ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۵   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، علیرضا اقبالیان، احیای فضای سبز شهری و ساماندهی بوستان‌ها از حیث تأمین روشنایی و رفع نواقص مبلمان شهری را از اولویت‌های شهرداری دانست و اظهار داشت: همکاران در راستای ارائه خدمات شایسته به شهروندان گرامی، با رصد وضعیت روشنایی بوستان‌های سطح منطقه، در صورت بروز خاموشی نسبت به رفع مشکل و اصلاح سیستم روشنایی پارک‌ها و بوستان‌ها اقدامات لازم را صورت می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: در همین راستا اجرای طرح اصلاح و تأمین روشنایی بوستان علوی با هدف ارتقای سیما و منظر شهر، تأمین رفاه و کسب رضایت شهروندان با اعتبار ۲۸۰ میلیارد ریال انجام شد.

مدیر منطقه چهار شهرداری قم اضافه کرد: در این پروژه ۹۷۹ پایه روشنایی(کوتاه و بلند) نصب‌شده و اجرای این پروژه اواسط سال گذشته آغاز و در اواسط مهرماه سال جاری به اتمام رسید.

نوشته های مشابه
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
بی‌حجابی با بگیر و ببند حل نمی‌شود/ برخورد امنیتی با مسئله فرهنگی ثمری ندارد
برگزیدگان ششمین جشنواره فیلم بسیج هنرمندان قم معرفی شدند
هفت مطالبه کارشناسان علوم آزمایشگاهی
موسوعه ۲۰ جلدی آثار آیت‌الله حائری یزدی رونمایی می‌شود
همایش «یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قم» با پیام رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.