ایجاد پارک‌سوارهای تبادلی در دو سوی بلوار سردار سلیمانی

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با تأکید بر نبود امکان توسعه پارکینگ در محدوده حرم مطهر، گفت: با ایجاد و توسعه پارک‌سوارها در دو طرف محور شهید سردار سلیمانی و پارک خودروهای شخصی و اتوبوس‌های برون‌شهری در آن‌ها، دسترسی مسافران با استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی به سمت حرم مطهر و هسته مرکزی تسهیل می‌شود و از این طریق می‌توان بخشی از مشکل ترافیکی اطراف حرم را رفع کرد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
ایجاد پارک‌سوارهای تبادلی در دو سوی بلوار سردار سلیمانی
شناسه : 74659 | انتشار : ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۳   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، رضا خانه‌زاد یزدی با اشاره به آسیب‌شناسی وضعیت ترافیکی شهر قم در روزهای مشخص، اظهار کرد: بیشتر مشکلات ترافیکی شناسایی شده و آسیب‌شناسی صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه تراکم بالای خودروهای شخصی و به تبع آن کمبود پارکینگ در معابر منتهی به هسته مرکزی به ویژه محور شهید سلیمانی از مشکلات ترافیکی شهر قم در ایام مشخص است، افزود: ساماندهی ترافیکی این محور از اهمیت بسزایی برخوردار است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با تأکید بر نبود امکان توسعه پارکینگ در محدوده حرم مطهر، خاطرنشان کرد: با ایجاد و توسعه پارک‌سوارها در دو طرف محور شهید سردار سلیمانی، پارک خودروهای شخصی و اتوبوس‌های برون‌شهری در آن‌ها، دسترسی مسافران با استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی به سمت حرم مطهر و هسته مرکزی تسهیل می‌شود و از این طریق می‌توان بخشی از مشکل ترافیکی اطراف حرم را رفع کرد.

خانه‌زاد یزدی اضافه کرد: اجرای طرح مطالعاتی ساماندهی ترافیکی معابر منتهی به هسته مرکزی در روزهای خاص با رویکرد ایجاد و توسعه پارک‌سوارها در معاونت حمل‌ونقل شهرداری آغاز شده است و با جدیت پیگیری می‌شود.

نوشته های مشابه
دلم برای شخصیت‌های داستانی‌ تنگ می‌شود/ به مخاطب باج نمی‌دهم
بلاتکلیفی عملیات نوسازی امامزاده بلال سلفچگان
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار می‌شود
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
بی‌حجابی با بگیر و ببند حل نمی‌شود/ برخورد امنیتی با مسئله فرهنگی ثمری ندارد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.