پیدا شدن جسد جوان غرق شده توسط نیروهای آتش‌نشانی قم

شهر بیست/ تیم عملیاتی امداد نجات آبی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم جسد جوان افغانستانی غرق شده را بعد از سه روز پیدا و تحویل خانواده ایشان داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
پیدا شدن جسد جوان غرق شده توسط نیروهای آتش‌نشانی قم
شناسه : 7426 | انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۶   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، سه روز پیش جوان ۲۷ساله تابعه افغانستان در سد مخزنی روستای امامزاده سید اسماعیل از توابع شهرستان کهک غرق شده بود اما پیکر وی کشف نشده بود.

با درخواست و هماهنگی به عمل آمده از طرف مدیریت بحران استان قم تیم عملیاتی امداد نجات آبی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با اعزام غواصان سازمان آتش نشانی قم به سد مخزنی روستای امامزاده سید اسماعیل از توابع شهرستان کهک با توجه به سختیهای فراوان مسیرهای دسترسی به سد با تلاش نیروهای اعزامی فرد غرق شده که جوانی ۲۷ساله از تابعه افغانستان بود خارج و تحویل مراجع قضایی و خانواده ایشان شد.

نوشته های مشابه
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.