جان‌باختگان حادثه آتش سوزی قنوات به ۳ نفر رسید

در حادثه آتش سوزی گسترده کارگاه تولیدی چسب در قنوات از توابع استان قم ۳ نفر جان خود را از دست دادند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
جان‌باختگان حادثه آتش سوزی قنوات به ۳ نفر رسید
شناسه : 68685 | انتشار : ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۱   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از مهر قم، آتش سوزی گسترده در کارگاه تولیدی چسب حوالی ساعت ۱۷:۳۰ روز یکشنبه در قنوات از توابع استان قم رخ داد که به دنبال این حادثه عوامل آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

در همجواری محل حادثه مخازن تینر و گازوئیل وجود داشته که به همین دلیل برای جلوگیری از سرایت آتش به این مراکز ۱۰ تیم عملیاتی و ۴۰ آتش نشان از شهر قم و قنوات به محل آتش سوزی اعزام شدند تا مانع از گسترش آتش سوزی شوند.

بنابر اعلام اورژانس ۱۱۵ قم، متأسفانه در این حادثه یک جوان ۱۸ ساله و همچنین دو کودک جان خود را از دست دادند.

نیروهای اورژانس با حضور در محل حادثه دو مصدوم دیگر را به مراکز درمانی انتقال دادند.

در عملیات اطفا این حریق گسترده، به دلیل وزش باد شدید کار برای نیروهای آتش نشان سخت شده و با گذشت چندین ساعت از آغاز آتش سوزی تلاش‌ها برای مهار کامل حریق ادامه دارد.

نوشته های مشابه
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
نقد فیلم «زیبا صدایم کن»/ پدری با گل‌های کاغذی
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.