دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان

شهر بیست/ در دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان آمده است: «خدایا نیرومندم نما در آن روز به بپا داشتن فرمانت، و بچشان در آن شیرینی یادت را، و مهیا کن مرا در آن روز برای انجام سپاسگزاریت، به کرم خودت نگهدار مرا در این روز به نگاه داریت و پرده پوشی خودت، ای بیناترین بینایان.»
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان
شناسه : 6778 | انتشار : ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۰:۱۰   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، در دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان، بنده به خداوند عرض می کند: «خدایا نیرومندم نما در آن روز به بپا داشتن فرمانت، و بچشان در آن شیرینی یادت را، و مهیا کن مرا در آن روز برای انجام سپاسگزاریت، به کرم خودت نگهدار مرا در این روز به نگاه داریت و پرده پوشی خودت، ای بیناترین بینایان.»

متن این دعا به شرح ذیل است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ‌

«اللهمّ قوّنی فیهِ علی إقامَهِ أمْرِکَ واذِقْنی فیهِ حَلاوَهَ ذِکْرِکَ و أوْزِعْنی فیهِ لأداءِ شُکْرَکَ بِکَرَمِکَ واحْفَظنی فیهِ بِحِفظْکَ و سِتْرِکَ یا أبْصَرَ النّاظرین»

نوشته های مشابه
خطر بنیادگرایی دینی مانع تحقق ایده حقوق بشر شرقی می‌شود
اجلاس بین‌المللی «حقوق بشر در رهیافت شرقی» برگزار شد
ضرورت احیای نگاه تمدنی و بومی در حقوق بشر
«حامد حجتی» مدیرکل پژوهش‌های اسلامی صداوسیما شد
شورای عالی سینما در قم تشکیل می‌شود
خادمیاران رضوی قم به استقبال دهه کرامت می‌روند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.