توصیه آیتالله جوادی آملی به شاعران قمی
به گزارش «شهر بیست» به نقل از سازمان بسیج هنرمندان استان قم، جمعی از شاعران شهر کریمه اهلبیت علیهم السلام به مناسبت هفته هنر با حضرت آیتالله عبدالله جوادی آملی دیدار کردند.
ایشان در بخشی از این دیدار با تبریک ایام ولادت امام حسن مجتبی(ع)، شعر را نعمتی الهی برشمرد که باید شکرگزار آن بود.
این مفسر برجسته قرآن کریم افزود: شعر نعمتی نیست که بتوان با تمرین و تحصیل آن را به دست آورد و علمی آموختنی نیست؛ بلکه شعر وراثتی است و پیوند و ارتباطی با عنایت خداوند دارد.
آیتالله جوادی آملی در ادامه با اشاره به برخی مختصات فن شعر گفت: فن شعر جمال ادبیات است و بهتر آن است که این علم مخصوص را به بهترین نحو مورد استفاده قرار داد. شاعران باید این وراثت خداوندی را محکم نگاه دارند تا از آنان سلب توفیق نشود.
در این جلسه آقایان شرافت، خان محمدی، خرسندی، یزدانی، حقی، بیگدلی و کاویانی در مدح امیرمومنان علی علیه السلام و آقا امام حسن مجتبی علیه السلام به شعرخوانی پرداختند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Tuesday, 22 April , 2025