تبیین هنرمندانه ماهیت پلید منافقین در فیلم «سرهنگ ثریا»

مدیرکل توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه باید به سازمان هنری رسانه‌ای اوج برای خلق فیلم ارزشمند «سرهنگ ثریا» دست‌مریزاد گفت، اظهار کرد: حرکتی در سال‌های اخیر در سینما و تلویزیون نسبت به افشای ماهیت و پلیدی درون و باطن این گروهک تروریستی (منافقین) اتفاق افتاده است، اما هم نیاز به گسترش و کمّیت آثار و هم نیاز به عمق و پرداخت هنرمندانه بیشتر دارد.  
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
تبیین هنرمندانه ماهیت پلید منافقین در فیلم «سرهنگ ثریا»
شناسه : 63711 | انتشار : 19 بهمن 1401 - 16:18   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، محمدحسین ظریفیان در حاشیه برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر در قم، با اشاره به تماشای فیلم «سرهنگ ثریا» به کارگردانی لیلی عاج، اظهار کرد: باید به سازمان هنری رسانه‌ای اوج، بابت خلق چنین اثر ارزشمندی دست‌مریزاد گفت.

وی افزود: داستان گروهک منافقین، یک داستان پرعبرت برای نسل دیروز، امروز و فردای ماست، روایت یک انحراف دامنه‌دار  که از جامعه و به ویژه جوانان ما، صرف نظر نمی‌کند و دست برنداشته است.

مدیرکل توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: روایت صادقانه، ملموس و دقیقی که در فیلم «سرهنگ ثریا»  بود، می‌تواند به آگاهی و بصیرت نسل‌های دیروز و امروز به خصوص جوانان ما کمک و ماهیت یک جریان انحرافیِ تشکیلاتی و سازمانی را مشخص کند که به هر حال مورد پشتیبانی ویژه و مستمر نظام سلطه بوده و دستش به خون بیش از ۱۷ هزار شهروند ایرانی در داخل و خارج از کشور آغشته است.

ظریفیان اضافه کرد: سازمانی که همچنان در بخش‌ها و برهه‌های گوناگون در حوزه‌ها و موضوع‌های مختلف از جمله در این اغتشاشات اخیر (پاییز ۱۴۰۱) فعال بوده و خودشان نیز نسبت به جنایت‌هایی علیه ملت ایران اذعان دارند؛ به نام خلق، علیه خلق رفتار می‌کنند و از هیچ جنایتی فروگذار نیستند.  

وی اظهار داشت: این فرقه، همه چیز حتی واژه‌هایی همچون مردم و آموزه‌های دینی، مقدسات و عمیق‌ترین باورهای مردم را یعنی ارادت به پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(ص) و اهل‌بیت(ع) را به بازی گرفته است.

مدیرکل توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: حرکتی در سال‌های اخیر در سینما و تلویزیون نسبت به افشای ماهیت و پلیدی درون و باطن این گروهک تروریستی (منافقین) اتفاق افتاده است، اما هم نیاز به گسترش و کمّیت آثار و هم نیاز به عمق و پرداخت هنرمندانه بیشتر دارد.  

ظریفیان افزود: به ویژه با توجه به اینکه هر مقدار جلو آمده‌ایم، شاهد فعالیت این جریان تروریستی متکی به غرب در فضای مجازی و رسانه‌های نوپدید با استفاده از فناوری‌های نوین ارتباطی بوده‌ایم، چقدر خوب است نویسندگان، کارگردان، تهیه‌کنندگان، سازمان‌های رسانه‌ای خصوصی و غیرخصوصی و فعالان فرهنگ و هنر نسبت به این موضوع اهتمام داشته باشند و نسبت به فعالیت‌های این حوزه و این جریان آلوده در فضای مجازی و رسانه‌های جدید هم آثاری را بسازند.

خاطرنشان می‌شود چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر در قم از ۱۷ تا ۲۴ بهمن‌ماه در سینماهای ونوس، تربیت و بازار شهر برگزار می‌شود.

نوشته های مشابه
نمایش «دارشکنه» در قم روی صحنه می‌رود
مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب مهمان نمایش «هر هفت دقیقه» شد
ارتقای سطح کیفی جشنواره تئاتر مقاومت مشهود است/ جشنواره باید سالانه برگزار شود
توسعه فضای سبز شهر قم محدود می‌شود/ استفاده از پساب شهری به صلاح نیست
علی سلطانی مدیرعامل انجمن هنرهای تجسمی قم شد
فوت ۴ شهروند قمی در آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.