فرهنگسرای مجازی «سرای شهر» آغاز به کار کرد

همزمان با هفته دولت از سامانه برخط فرهنگسرای مجازی با عنوان «سرای شهر» باهدف ایجاد فضای تعاملی بین شهروندان و شهرداری با برخورداری از امکانات مختلف حوزه مدیریت شهری قم به‌ویژه در حوزه فرهنگی و اجتماعی رونمایی شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
فرهنگسرای مجازی «سرای شهر» آغاز به کار کرد
شناسه : 57289 | انتشار : ۰۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، حجت‌الاسلام سید احمد طباطبایی نژاد امروز در آیین بهره‌برداری از ۴۰ پروژه شهری قم و رونمایی از فرهنگسرای مجازی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم به مناسبت هفته دولت، اظهار داشت: سامانه برخط «سرای شهر» با بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان بومی برای ایجاد ارتباط دوسویه بین شهروندان و مجموعه مدیریت شهری راه‌اندازی شده است.

به گفته وی، در قالب این نرم‌افزار و فرهنگ‌سرای مجازی آن، امکان ثبت‌نام دوره‌های مختلف و همچنین فضای تعاملی بین شهروندان و شهرداری به وجود آمده است.

سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم ادامه داد: در قالب این سامانه به نحوی میز خدمت مجازی شهروندان عملیاتی شده و نظرات شهروندان مورداستفاده و بازخورد آن مورداستفاده مدیران در تصمیم‌گیری‌های شهری خواهد بود.

نوشته های مشابه
نگاهی به فیلم‌های روز دوم جشنواره فیلم فجر در قم/ از «آنتیک» نائیجی تا «خدای جنگ» دارابی
چراغ چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در قم روشن شد
برنامه اولین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «پسر دلفینی۲» مهمان قمی‌ها می‌شود
سینما «ونوس» میزبان اهالی فرهنگ و هنر قم در جشنواره فجر می‌شود
هتل «مدینه‌المعصومه(س)» در قم افتتاح شد
اجلاس صحیفه‌پژوهان در مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.