بررسی آخرین وضعیت بوستان «مریم»

آخرین وضعیت احداث بوستان «مریم» ویژه بانوان در منطقه یک با حضور جمعی از مدیران شهری برررسی و مقرر شد تجهیزات ورزشی بوستان مانند میز پینگ‌پنگ و فوتبال دستی نصب، نواقص عمرانی رفع و فضاسازی دیواره‌های داخلی جهت بهره‌برداری انجام شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
بررسی آخرین وضعیت بوستان «مریم»
شناسه : 54601 | انتشار : ۲۳ تیر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، مجید محمدرضاخانی مدیر منطقه یک، مهدی کلانترزاده مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل، پیام جوادیان مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز، حجت‌الاسلام طباطبایی‌نژاد سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم و کارشناسان فضای سبز و زیباسازی و معاون خدمات شهری منطقه یک از فاز نخست بوستان مریم ویژه بانوان بازدید کردند.

با توجه به اینکه فاز نخست بوستان در مراحل نهایی و آماده‌سازی جهت افتتاح قرار دارد، در این بازدید ضمن احصا موانع و مشکلات بوستان جهت افتتاح، راهکارهای مناسب جهت رفع مشکلات مورد ارزیابی قرار گرفت.

در این بازدید مقرر شد موارد مورد نیاز تجهیزات ورزشی بوستان مانند میز پینگ‌پنگ و فوتبال دستی توسط سازمان فضای سبز تأمین شود و توسط سازمان فرهنگی و با همکاری سازمان زیباسازی، فضاسازی دیواره‌های داخلی به انجام برسد و نواقص کار عمرانی نیز توسط منطقه به‌سرعت به انجام برسد تا به‌زودی شاهد افتتاح فاز اول بوستان مریم باشیم.

نوشته های مشابه
معرفی فیلم‌های سومین روز جشنواره فجر در قم/ از «تاکسیدرمی» تا «ناتور دشت»
استقبال گرم قمی‌ها از دومین شب جشنواره فیلم فجر/ «بچه مردم» تشویق شد
نگاهی به فیلم‌های روز دوم جشنواره فیلم فجر در قم/ از «آنتیک» نائیجی تا «خدای جنگ» دارابی
چراغ چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در قم روشن شد
برنامه اولین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «پسر دلفینی۲» مهمان قمی‌ها می‌شود
سینما «ونوس» میزبان اهالی فرهنگ و هنر قم در جشنواره فجر می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.