اهدای ۱۷۶ جهیزیه به زوجهای جوان در قم +تصاویر
به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه اطلاعرسانی آستان مقدس حضرت معصومه(س)، مراسم اهدای ۱۷۶ جهیزیه و کمک هزینه ازدواج به زوجهای جوان نیازمند با مشارکت آستان مقدس بانوی کرامت، کمیته امداد امام خمینی(ره) و آستان قدس رضوی پیش از ظهر امروز با حضور آیت الله سید محمد سعیدی، مسئولان کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم و ۸۸ نوعروس در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها برگزار شد.
امام جمعه قم در این مراسم با بیان اینکه دهه کرامت دهه شادی شیعیان و مؤمنین است گفت: در اسلام هیچ چیزی بهتر از خدمت به مردم نیست بنابراین شادی ما با کمک به محرومان، ایمان و تقوا گره خورده است.
همچنین در این مراسم مسعودیانراد مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم با بیان اینکه زندگی ما با نور معنویت می تواند پایدار و با نشاط باشد، گفت: ما این آمادگی را داریم که در راستای کمک به محرومان مشاوره خانواده و مشاوره شغلی را به زوج های جوان ارائه کنیم.
وی گفت: ما ۸۸ نوعروس را در این مراسم دعوت کردیم و در مجموع ۱۷۶ سری جهیزیه شامل ۵ قلم اصلی امروز به زوجهای جوان نیازمند اهدا میشود که بخشی از آن به صورت نمادین از مقابل حرم مطهر بانوی کرامت به منازل این زوج های جوان ارسال خواهد شد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Sunday, 18 May , 2025