پیکر همسر آیت‌الله جوادی آملی در قم تشییع شد +تصاویر

مراسم تشییع و تدفین پیکر همسر آیت‌الله عبدالله جوادی آملی با حضور قشرهای مختلف مردم در قم برگزار شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
پیکر همسر آیت‌الله جوادی آملی در قم تشییع شد +تصاویر
شناسه : 51379 | انتشار : ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۷   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از ایرنای قم، آیین تشییع و تدفین پیکر همسر آیت‌الله عبدالله جوادی آملی عصر دوشنبه با حضور قشرهای مختلف مردم، روحانیان، فضلا و برخی شخصیت‌های دینی و مذهبی در قم برگزار شد.

پیکر بانو سکینه روحی پس از طواف گرداگرد مضجع شریف و نورانی کریمه اهل‌بیت(س) به صحن امام رضا(ع) این مکان مقدس منتقل و نماز میت توسط آیت‌الله جوادی آملی اقامه شد.

پیکر حاجیه خانم روحی سپس از مسجد مصطفی خمینی(ره) به سمت گلزار شهیدان علی بن جعفر (ع) تشییع و در این مکان به خاک سپرده شد.

آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور، آیت‌الله حسینی بوشهری، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید حسن خمینی و سردار محمدرضا موحد فرمانده سپاه قم از جمله شخصیت‌های حاضر در این آیین بودند.  

حاجیه خانم بانو سکینه روحی همسر آیت‌الله جوادی آملی از مراجع تقلید، عصر روز گذشته دارفانی را وداع گفت. 

نوشته های مشابه
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.