برداشت ۲۰ هزار تن گندم در قم
به گزارش «شهر بیست» به نقل از ایرنای قم، محمدرضا حاجیرضا از برداشت بیش از ۲۰ هزار تُن گندم از سطح پنج هزار هکتار زمین زراعی در قم خبر داد و بیان کرد: زمان برداشت گندم در قم از اواسط اردیبهشت ماه تا پایان خردادماه است و در این فرآیند از ۱۵۰ دستگاه کمباین تحت نظارت بهره برداران استفاده خواهد شد.
وی گفت: براساس راهبرد الگوی کشت درزمینه تولید گندم، از ارقام مقاوم و مناسب کشت در شرایط آب و هوایی قم استفاده میکنیم تا این محصول در استان باکیفیت مناسب تولید شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم تأکید کرد: پایشها نشان میدهد وضعیت مزارع گندم استان برای تولید محصول مناسب است و برای تامین آب مورد نیاز این محصول در روزهای اخیر حق آبه کشاورزان قم از سد ۱۵ خرداد رها سازی شد.
حاجیرضا ادامه داد: رهاسازی حق آبه کشاورزان استان با توجه به شرایط خشکسالی موجود، راهکاری مناسب برای تأمین آب پایانی کشت گندمکاران قمی و حفظ محصول آنان از آسیبهای ناشی از کمبود منابع آبی بود که در زمان مناسب انجام شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که در قم ماهانه ۱۰ تن گندم مصرف میشود نیاز سالانه استان به این محصول را ۱۲۰هزار تن، اعلام کرد و بیان داشت: مازاد نیاز قم به گندم از سایر استانهای تولید کننده این محصول در کشور و یا واردات از کشورهای مطرح در زمینه تولید گندم تأمین میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به اینکه نیاز استان به گندم همیشه برای چند ماه آینده تامین و تدارک میشود، افزود: تامین امنیت غذایی مردم مهمترین اولویت سازمان جهاد کشاورزی قم است و در همین راستا پیش بینی های لازم برای پاسخ به نیاز استان انجام شدهاست.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Friday, 7 February , 2025