دستگیری ۷ حفار غیرمجاز اشیای تاریخی در قم

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم از دستگیری ۷ حفار غیرمجاز اشیای تاریخی در سه منزل مسکونی قدیمی در استان خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
دستگیری ۷ حفار غیرمجاز اشیای تاریخی در قم
شناسه : 49760 | انتشار : ۰۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۲   پرینت

به‌گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‎‌دستی قم، علیرضا ارجمندی اظهار کرد: «در راستای بازدیدهای نظارتی و گشت عوامل یگان حفاظت‌ میراث‌فرهنگی ویژه نوروز ۱۴۰۱ و در پی اعلام گزارش حفاری غیرمجاز در سه منزل قدیمی در قم به قصد دستیابی به اشیای تاریخی، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار یگان حفاظت میراث‌فرهنگی قرار گرفت.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم ادامه داد: «با تلاش عوامل یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، نیروی انتظامی و با هماهنگی مقام قضایی، هفت حفار غیرمجاز حین حفاری در عمق حدود ۱۰متری محوطه سه منزل که در یکی از منازل اقدام به حفر تونل کرده بودند، دستگیر شدند.»

او افزود: «عوامل نیروی انتظامی در جریان بازرسی تعدادی آلات و ادوات حفاری شامل بیل و کلنگ، چراغ قوه و طناب کشف کردند.»

ارجمندی ادامه داد: «این حفاران غیرمجاز که دو تن از آنان از اتباع افغانستان بود به همراه وسایل کشف‌شده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شدند.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم در پایان از شهروندان خواست تا برای حفظ و صیانت از آثار تاریخی استان در صورت مشاهده هرگونه اقدام مشکوک موارد را با شماره‌های ۳۷۷۴۰۴۹۲ و ۳۷۷۳۸۱۹۹ به فرماندهی یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی قم و یا با شماره تلفن ۱۱۰ ناجا اطلاع دهند.

نوشته های مشابه
اجرای پروژه «صدر» نباید معطل بماند/ تکمیل پروژه‌های اطراف حرم نیازمند ۵۰ هزار میلیارد اعتبار است
نمایشگاه آثار تایپوگرافی هنرمندان قم افتتاح شد
توصیف نویسنده مشهور از سفر به قم/ دیدار با قمی‌ها شوق‌برانگیز است
فاز نخست بیمارستان خاتم قم امسال افتتاح می‌شود
رشد ۳۰ درصدی تماشاگران سینماهای قم در فروردین
فعالیت ۱۲۵۷ تعاونی در قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.