رقابت قصه‌گویان قمی در جشنواره منطقه‌ای قصه‌گویی

مرحله منطقه‌ای بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری با اجرای شش قصه‌گوی راه‌یافته به این مرحله در استان قم برگزار شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
رقابت قصه‌گویان قمی در جشنواره منطقه‌ای قصه‌گویی
شناسه : 42796 | انتشار : ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۸   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی اداره کل کانون پروش فکری کودکان و نوجوانان استان قم، مرحله منطقه‌ای بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اجرای قصه‌گویان برتر قم دنبال شد.

این مرحله از جشنواره قصه‌گویی به صورت آنلاین برای داوران ستاد مرکزی تهران پخش شد و قصه‌گویان نیز از طریق صفحه نمایش و امکانات ارتباط زنده تصویری در برابر داوران قصه های خود را اجرا کردند.

بر این اساس در بخش زنان و مردان، ایمانه خلیلی با قصۀ «ایوانی رو به جاده»، فهیمه مرزبان با قصۀ «جادوگر مغرور» و مهین رئوف با قصۀ «بدترین جشن تولد ماربوآ» و در بخش دختران و پسران محمد امین اصغری با قصۀ «خانه پر سرو صدا»، زهرا علیئی با قصۀ «افسانه گل‌های آبی» و فاطمه کدخداقلی با قصۀ «عطسه فیل» در مرحله منطقه‌ای حضور داشتند.

گفتنی است: بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با شعار «آینده ساختنی است» شامل بخش‌های «ملی»، «بین المللی»، «برترین قصه‌های کشور»، «قصه زندگی من» و «پادکست» و با محورهای موضوعی امیدها و آرزوها، شادی و غم‌ها و ایثار و از خود گذشتگی(جهاد و مقاومت در عرصه‌های مختلف زندگی) برگزار می‌شود.

یادآوری می‌شود مرحله پایانی بیست‌وسومین جشنواره بین المللی قصه‌گویی هم زمان با شب یلدا در تهران برگزار خواهد شد.

نوشته های مشابه
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.