بایدها و نبایدهای خوردن ماهی
به گزارش «شهر بیست»، ماهی خصوصاً کباب آن از غذاهای بسیار لذیذ و توصیه شده در افراد است اما اینکه ماهی را با چه دستوراتی مصرف کنیم هم دارای اهمیت بسیاری است.
ماهی تازه صید شده را نباید مصرف کرد و حداقل باید ۲۴ ساعت در یخچال نگه داری شود.
ماهی شکم پر با سبزیجات معطر و کبابی بهترین نوع مصرف ماهی است.
چنانچه تمایل به سرخ کردن ماهی دارید ابتدا آن را در ادویه های گرم (زردچوبه، فلفل و زیره) مزه دار کنید و با روغن کنجد آن را سرخ کنید.
اگر ماهی همراه برنج مصرف شود، بهتر است سبزی پلو باشد. مصرف ماست و دوغ همراه ماهی مضر است.
ماهی را در وعده ناهار میل کنید و بعد از خوردن ماهی یک تا دو عدد خرما میل کنید.
ماهی تازه و کبابی مولد شیر در زنان شیرده و تقویت کننده کبد است و به همراه پیاز تازه تقویت کننده قوای جنسی است.
ماهی برای شام وعده مناسبی نیست و در صورت بروز عطش، بلافاصله بعد از مصرف ماهی آب فراوان ننوشید.
کارشناس تغذیه: ابوالفضل محمدکریمی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Saturday, 23 November , 2024