توزیع بیش از ۱۷ هزار تن آسفالت در سطح معابر منطقه پنج قم

شهر بیست/ مدیر منطقه پنج شهرداری قم با اشاره به افزایش حجم زیرسازی و آسفالت از ابتدای سال ۹۹ به نسبت سال گذشته از پخش ۱۷ هزار و ۴۵۸ تن آسفالت در سطح معابر منطقه پنج از ابتدای سال خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
توزیع بیش از ۱۷ هزار تن آسفالت در سطح معابر منطقه پنج قم
شناسه : 29885 | انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۷   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، علیرضا اقبالیان با اشاره به آمار مقایسه‌ای زیرسازی و آسفالت سال ۹۸ و ۹۹ در منطقه پنج، اظهار داشت: از ابتدای سال ۹۹ تا به امروز بر روی ۱۰۸ هزار و ۴۳۶ مترمربع از سطح معابر منطقه پنج عملیات زیرسازی صورت گرفته است.

مدیر منطقه پنج شهرداری قم افزود: این در حالی است که حجم عملیات زیرسازی منطقه پنج ‌در مدت‌زمان مشابه سال گذشته ۹۰ هزار و ۸۹۴ مترمربع بوده است.

به گفته اقبالیان، از ابتدای سال، ۱۷ هزار و ۴۵۸ تن آسفالت در سطح معابر منطقه پنج پخش‌شده است که نسبت به مدت‌زمان مشابه  افزایش بیش از ۳ هزار تنی داشته است.

وی افزود: از فروردین تا آذرماه سال ۹۸ حجم آسفالت پخش‌شده در سطح معابر ۱۲ هزار و ۶۳۴ تن بود.

مدیر منطقه پنج شهرداری قم به پروژه‌های شاخص زیرسازی و آسفالت منطقه پنج نیز اشاره کرد و گفت: احداث بلوار حضرت خدیجه(س)، خیابان ۳۰ متری دوم سنگبری‌ها و زیرسازی آسفالت فرعی‌های بلوار بهاءالدینی ازجمله پروژه‌های مهم زیرسازی و آسفالت منطقه پنج بوده است.

اقبالیان ادامه داد: زیرسازی و آسفالت بلوار فردوسی، بلوار کبیری خیابان حریم ریل راه‌آهن و کوچه ۱۹ خلیج‌فارس از دیگر پروژه‌های شاخص زیرسازی و آسفالت منطقه پنج بوده است.

نوشته های مشابه
فاز نخست بیمارستان خاتم قم امسال افتتاح می‌شود
رشد ۳۰ درصدی تماشاگران سینماهای قم در فروردین
فعالیت ۱۲۵۷ تعاونی در قم
۳۵۸ هزار کارگر در قم فعال هستند
۹۲۶ هزار نفر در قم یارانه می‌گیرند
نمایشگاه آثار تایپوگرافی هنرمندان قم برپا می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.