کشف ۶۸ کیلوگرم حشیش در عملیات مشترک پلیس

شهر بیست/ فرمانده انتظامی استان قم گفت: طی عملیات مشترک پلیس استان های قم و یزد، ۶۸ کیلوگرم مواد مخدر از نوع حشیش کشف شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
کشف ۶۸ کیلوگرم حشیش در عملیات مشترک پلیس
شناسه : 29310 | انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۴   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه خبری پلیس، سید محمود میرفیضی اظهار کرد: ماموران مبارزه با مواد مخدر استان قم با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی از اقدام ۲ قاچاقچی مبنی بر انتقال مواد مخدر با یک دستگاه پژو ۴۰۵ از استان های جنوب شرقی کشور به سمت استان های مرکزی مطلع و پیگیری موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود:با اقدامات خاص پلیسی و تبادل اطلاعات به موقع پلیس قم با پلیس مبارزه با مواد مخدر استان یزد، خودرو مذکور در یکی از محورهای مواصلاتی آن استان شناسایی و توقیف شد.

فرمانده انتظامی استان قم گفت: مأموران در بازرسی از این خودرو، ۶۸ کیلوگرم حشیش کشف و هر ۲ نفر را دستگیر کردند که برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل شدند.

نوشته های مشابه
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.