عملیات عمرانی بوستان عترت در پردیسان تکمیل شد

شهر بیست/ شهردار منطقه هشت قم از تکمیل عملیات عمرانی احداث بوستان در خیابان عترت در پردیسان خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
عملیات عمرانی بوستان عترت در پردیسان تکمیل شد
شناسه : 26856 | انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، محمد رمضانی با اشاره به توجه ویژه مدیریت شهری در راستای توسعه فضای سبز و مراکز تفرجگاهی، ابراز داشت: احداث بوستان عترت به مساحت ۳۲ هزار و ۲۷۴ متر مربع، با برآورد اولیه هزینه ۳۰ میلیارد ریالی صورت گرفت که عملیات عمرانی آن به طور کامل به پایان رسیده و در حال حاضر در مرحله کاشت فضای سبز است.

وی، افزایش سرانه فضای سبز را از اولویت‌های شهرداری برشمرد و اظهار داشت: خوشبختانه منطقه هشت از نظر سرانه فضای سبز در شرایط مطلوبی قرار دارد و نسبت به دیگر مناطق شهر قم سرانه بالاتری دارد.

شهردار منطقه هشت قم، کاربری‌های پیش‌بینی شده در این بوستان را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: سوله مدیریت بحران، پارکینگ عمومی، مسیر دوچرخه سواری، مسیرهای پیاده‌روی، آلاچیق‌های نشیمن و زمین بازی ورزشی از جمله کاربری‌های در نظر گرفته شده برای بوستان فوق هستند.

نوشته های مشابه
زنگ سلامت در قم نواخته شد
برگزیدگان رویداد رسانه‌ای «یادگار ماندگار حاج شیخ» معرفی شدند
مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی قم معارفه شد
دلم برای شخصیت‌های داستانی‌ تنگ می‌شود/ به مخاطب باج نمی‌دهم
بلاتکلیفی عملیات نوسازی امامزاده بلال سلفچگان
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.