ترخیص خودروهای دارای بیش از یک میلیون تومان جریمه

شهر بیست/ رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی قم از ترخیص خودروهای دارای بیش از یک میلیون تومان جریمه به مناسبت دهه ولایت خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
ترخیص خودروهای دارای بیش از یک میلیون تومان جریمه
شناسه : 25143 | انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۰   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ غلامرضا صدفی از اجرای مجدد طرح پرداخت اقساطی جرائم رانندگی خبر داد و اظهار داشت: کسانی که وسیله نقلیه آنها به دلیل جریمه بیش از یک ملیون تومان در توقیف بوده است، می توانند از این فرصت استفاده کنند.

سرهنگ صدفی با بیان اینکه این طرح به مناسبت دهه ولایت بوده و تا پایان مرداد سال جاری ادامه خواهد داشت، افزود: وسایل نقلیه ای که بیش از یک میلیون تومان خلافی داشته و به همین علت در توقیف هستند، مالکان آن ها می توانند بدون پیش پرداخت، وسیله نقلیه خود را ترخیص کنند و در طول یکسال به طور اقساطی و در حد توان مبالغ جریمه خود را پرداخت کنند.

نوشته های مشابه
دلم برای شخصیت‌های داستانی‌ تنگ می‌شود/ به مخاطب باج نمی‌دهم
بلاتکلیفی عملیات نوسازی امامزاده بلال سلفچگان
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار می‌شود
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
بی‌حجابی با بگیر و ببند حل نمی‌شود/ برخورد امنیتی با مسئله فرهنگی ثمری ندارد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.