جدیدترین آمار بیماران کرونایی در قم
به گزارش «شهر بیست» به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته و منتهی به بیست و پنجم خردادماه، ۳۱ نفر در مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی و مشکوک به کرونا و یا مشکلات حاد تنفسی پذیرش شدند.
وی افزود: ۱۶ نفر از این تعداد در بیمارستانهای قم بستری و مابقی پس از معاینه و بررسی در بخش اورژانس مراکز با دستورات دارویی و بهداشتی مرخص شدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: در شبانه روز گذشته، ۱۵ نفر از بیمارانی که طی روزهای متمادی بستری بودند پس از بهبودی ترخیص شدند.
وی گفت: در حال حاضر حدود ۱۲۵ نفر مشکوک و محتمل به کرونا در قم بستری بوده که حال حدود ۴۰ نفر آنها وخیم است.
قدیر در ادامه افزود: موضوع کرونا هنوز جدی است و شاهد رشد موارد ابتلا و بستری در سطح شهر قم هستیم.
وی با بیان اینکه عدم رعایت مسائل بهداشتی و عدم استفاده از ماسک و دستکش موجب انتقال ویروس می شود، خاطرنشان کرد: رفتار ویروس کرونا تغییر نکرده و هنوز همان علائم و رفتارها را از ویروس شاهدیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: نگران مسافرتها به قم هستیم و این مسافرت ها موجب می شود تا افرادی که ناقل هستند بار دیگر ویروس را در سطح شهر گسترش دهند.
وی یادآور شد: موضوع قرنطینه شدن مهم است و اگر فردی مبتلا به کرونا می شود باید حتما فرآیند قرنطینه شدن وی رصد شود تا دیگران مبتلا نشوند.
قدیر گفت: رعایت فاصله گذاری و حفاظت فردی که در فروردین ۸۰ درصد بود الان به کمتر از ۳۰ درصد رسیده است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Monday, 21 April , 2025